Vaddisznó, vadász – autó matrica

2 490 Ft2 990 Ft

Típus: autó dekoráció (tetoválás)

Cikkszám: 2144950 Kategória:

Leírás

Vaddisznó, vadász autó matrica, jármű dekoráció. A vaddisznó sziluettet ábrázoló autó matricák rendkívül népszerűek a vadászok és a természet szerelmesei körében. Ezek a matricák nagyszerű módja annak, hogy kifejezzük a szeretetünket a vadászat és a vadon iránt, valamint hogy egy kis egyéniséget adjunk az autónknak. Ezek a matricák nagyon sokoldalúak, és számos lehetőséget kínálnak az egyedi megjelenés kialakításához.

A tetoválás a képen feketével látható minta. A dekoráció a választott színű speciális fóliából kerül kivágásra, így nem lesz zavaró átlátszó fóliarész sem a széleken, sem a mintán belül.

Ha nem találtad meg a megfelelő árnyalatot, más méretben szeretnéd vagy egyedi ötleted lenne, akkor keress minket bátran!

A vaddisznó autómatrica anyaga általában vinil, ami rugalmas és tartós. Ez a matrica ellenáll az időjárási viszontagságoknak, például a nedvességnek, UV-sugárzásnak és a kopásnak. Így a matrica sokáig szép és tartós marad. A matrica felhelyezése egyszerű és könnyen kivitelezhető. A matricák felragasztásával kapcsolatban sok hasznos információ található Honlapunk „Matrica útmutató” menüpontjában.

További információk

Méret

6cm x 12cm, 7,5cm x 15cm

Szín

,