Akció!

Űrhajó magasságmérő – ÉRTÉKCSÖKKENT falmatrica

Original price was: 5 190 Ft.Current price is: 2 990 Ft.

Típus: falmatrica

Kép mérete: 160 cm x 58 cm

ÉRTÉKCSÖKKENT! A matrica lapján egy függőleges gyűrődés keletkezett a tárolás során, ami azonban a felragasztást követően már nem fog látszani, mivel a matrica vinyl fóliára van nyomtatva, ami a falon / bútoron kisimítható.

Elfogyott

Leírás

Űrhajós magasságmérő falmatrica. Ez a világűrbe kilőtt rakéta minden kisfiú szobájához tökéletes dekoráció lehet, biztosan elnyeri minden gyerkőc tetszését,és még szívesebben áll a falhoz, ha a magasságmérés következik. 80 cm-től  170 cm-es magasságig lehet mérni vele.

A falmatrica egy 90 cm x 60 cm-es lapon kerül szállításra, ami a 3. képen látható.

ÉRTÉKCSÖKKENT! A matrica lapjának egyik szélén gyűrődés keletkezett a tárolás során, ami azonban a felragasztást követően már nem fog látszani, mivel a matrica vinyl fóliára van nyomtatva, ami a falon / bútoron kisimítható.

A matricák felragasztásával kapcsolatban sok hasznos információ található Honlapunk „Matrica útmutató” menüpontjában.

Milyen felületre ragaszthatóak a falmatricák, faltetoválások?

  • Alapvetően sima és tiszta (por és zsírmentes) felületre, lehet az fal, bútor, hűtőszekrény, tükör. Beltéri dekorálásra ajánlott. Meszelt fal díszítésére nem ajánlott, mert az nem tekinthető pormentes felületnek, fűrészporos vagy más nem sima felületű tapétára sem ajánlott, illetve mosható falfestékre sem ajánljuk a falmatricákat a speciális falfesték összetétele miatt.
  • A falmatricák átlátszó fóliára vannak nyomtatva, ezért színes felület is bátran dekorálható velük. Sötét színű ajtóra, bútorra azonban nem célszerű felragasztani őket, mert nem érvényesül igazán a matrica mintája. A faltetoválások bármilyen színű falra ajánlottak.
  • Frissen festett falnál 2 hetet várni kell, hogy teljesen kiszáradjon fal, és megfelelően tapadjon a matrica.