Üres a tank – autó matrica

3 990 Ft

Típus: autó dekoráció (tetoválás)

Kép mérete: 20 cm x 15 cm (kérésre más méretben is elkészítjük)

Cikkszám: 2152 Kategória:

Leírás

Vicces autó matrica, humoros jármű dekoráció. Az autó matricák széles választéka áll rendelkezésre, hogy kiválaszthassuk azokat, amelyek megfelelnek az egyéni igényeinknek. A matricák különböző méretekben is elérhetőek, hogy illeszkedjenek a kívánt felületre. A jármű dekoráció számos kategóriában elérhetőek, beleértve a sportot, az állatokat, a zenét, az életmódot és sok más témát. Az autó matricák sokfélesége azt jelenti, hogy mindenki megtalálhatja a neki megfelelő mintát az autójára. Az autó matricák előnye az, hogy nagyon könnyen felhelyezhetőek, és általában hosszú élettartammal rendelkeznek, ha megfelelően gondoskodunk róluk. A  felhelyezésük nagyon egyszerű. A matrica vízálló, így az autómosó sem okoz problémát nekik.

A tetoválás a képen feketével látható minta. A dekoráció a választott színű speciális fóliából kerül kivágásra, így nem lesz zavaró átlátszó fólia rész sem a széleken, sem a mintán belül.

Ha nem találtad meg a megfelelő árnyalatot, más méretben szeretnéd vagy egyedi ötleted lenne, akkor keress minket bátran!

A matricák felragasztásával kapcsolatban sok hasznos információ található Honlapunk „Matrica útmutató” menüpontjában.

További információk

Szín

,