Nevek unikornissal falmatrica – Választható NÉV és színek

5 390 Ft6 990 Ft

Típus: faltetoválás

Kép mérete: A méret a választott név hosszától is függ.

Leírás

Unikornis, egyszarvú falmatrica, fali dekoráció, matrica falra. Varázsolj egyedi és mesés hangulatot a gyermekszoba vagy bármely helyiség falaira a „Nevek unikornissal”  falmatricával! Ez a varázslatos matrica egy vidám unikornist ábrázol, amely alatt a személyre szabható név szerepel, így minden egyes darab különleges és személyre szabott lesz.

Az unikornis a gyermekkori álmok és mesék szimbóluma, és ez a falmatrica élettel teli színeivel és részleteivel fokozza a helyiség varázsát. Az unikornis könnyedén beleolvad a falakba, míg a gyermek neve különleges megjelenést kölcsönöz a matricának.

A matrica könnyen felhelyezhető és eltávolítható, anélkül, hogy károsodást okozna a falon. A minőségi öntapadós anyagnak köszönhetően a matrica hosszú élettartamú és könnyen tisztán tartható. Ideális választás minden olyan helyiség számára, ahol varázslatos és egyedi dekorációra van szükség.

A „Csillogó Unikornis” falmatrica nemcsak vizuálisan izgalmas, hanem a személyre szabható névvel személyes kötődést is kialakít. Ezzel a matricával a gyermekszoba vagy más helyiség egészen biztosan különleges és mesés atmoszférával lesz átitatva. Engedd szabadjára a képzeletet, és hozz létre egy varázslatos világot ezzel az egyedi falmatricával!

Választható NÉV és SZÍNEK! Azt a nevet, amit szeretnéd, hogy a matricán szerepeljen, a megrendelés végén a „Megjegyzés” mezőbe szükséges beírni. A kép mérete a választott név hosszától is függ.

Választható színekben! Ha nem találtad meg a megfelelő árnyalatot, más méretben szeretnéd vagy egyedi ötleted lenne, akkor keress minket bátran!

A matricák felragasztásával kapcsolatban sok hasznos információ található Honlapunk „Matrica útmutató” menüpontjában.

További információk

Méret

44cm x 58cm, 60cm x 80cm

Szín

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,