Tündéres neves falmatrica – Választható NÉV és színek

4 890 Ft7 590 Ft

Típus: faltetoválás

Kép mérete: A méret a választott név hosszától is függ. Kérésre más méretben is elkészítjük.

Választott NÉV: a megrendelés végén  a Megjegyzés mezőbe szükséges beírni

Leírás

Tündéres neves falmatrica, fali dekoráció. Hozd el a varázslatot és a kreativitást a gyermekszobába ezzel a tündéres neves falmatricával! Ez a bájos dekoráció egy varázslatos tündért ábrázol pillangókkal körülvéve és egy névvel, így személyessé és egyedivé téve a matricát.

A falmatrica különböző színekben kapható, így könnyedén illeszthető bármilyen szobai dekorációhoz és színsémához. A tündér varázslatos külseje és a színes név elegánsan díszíti a falat, hozzájárulva a gyermekszoba hangulatának és egyediségének megteremtéséhez.

A matrica kiváló minőségű anyagból készül, amely könnyen felhelyezhető és eltávolítható a sima felületekről, mint a falak, ajtók vagy bútorok. A tartós és könnyen tisztítható anyagnak köszönhetően hosszú távon megőrzi élénkségét és szépségét.

A tündéres, neves falmatrica nemcsak dísz. A választható név lehetővé teszi, hogy személyre szabott ajándékká váljon, ami minden gyermek számára különleges és értékes. Ezzel a matricával az „Álomtündér” minden gyermekszobában egyedi és varázslatos hangulatot teremt, amely örömet és örök emlékeket szerez a kicsiknek.

Választható NÉV és színek! Azt a nevet, amit szeretnéd, hogy a matricán szerepeljen, a megrendelés végén a „Megjegyzés” mezőbe szükséges beírni.

Ha nem találtad meg a megfelelő árnyalatot, más méretben szeretnéd vagy egyedi ötleted lenne, akkor keress minket bátran!

A matricák felragasztásával kapcsolatban sok hasznos információ található Honlapunk „Matrica útmutató” menüpontjában.

További információk

Méret

60cm x 40cm, 75cm x 50cm, 115cm x 75cm

Szín

, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,