„Tengerre fel” falmatrica – Választható NÉV és színek

4 990 Ft6 490 Ft

Típus: faltetoválás

Választott NÉV: a megrendelés végén  a Megjegyzés mezőbe szükséges beírni

Minta1: az első képen fehérrel látható NÉV

Minta2: az első képen világoskékkel látható tengerész minták

 

Cikkszám: 1409 Kategóriák: ,

Leírás

Hajós, neves falmatrica, fali dekoráció. Bemutatjuk a „Tengerre Fel” falmatricát, amely egyedi és stílusos dizájnjával igazi tengeri hangulatot varázsol otthonodba. Ez a matrica nemcsak díszítőelem, hanem egyúttal inspirációt is nyújt azoknak, akik szeretik a tengeri kalandokat és az utazás élményét.

A matrica központi eleme egy választható név, két oldalán pedig  atengerhez és a hajózáshoz kapcsolódó minták. Az egyik egy hajókormány, amely az utazás és a kaland szimbóluma. A név másik oldalán elhelyezett vasmacska és tengeri csillagok pedig tovább erősítik ezt a tengeri hangulatot.

A falmatrica színe választható, így lehetőséged van kiválasztani azt a színt, ami leginkább passzol az adott térben lévő színsémához. Legyen szó élettel teli tengerkék színről, vagy klasszikus fekete-fehér kombinációról, biztosan találsz olyan változatot, amely tökéletesen illeszkedik az elképzeléseidhez.

A falmatrica mérete is rugalmas, hogy alkalmazkodhasson az adott fal méretéhez vagy az általad preferált megjelenéshez. A kisebb méretű matricák ideálisak lehetnek például az asztali dekorációkhoz vagy a szűk helyekre, míg a nagyobb méretűek hangsúlyosabbá teszik a teret.

A „Tengerre Fel” falmatrica egyedi, stílusos és inspiráló kiegészítője lehet a gyerekszobának vagy bármely más helyiségnek. Ez a matrica nemcsak szép és látványos, hanem emlékeztető is arra, hogy merj álmodni nagyokat, és merj kimozdulni a komfortzónádból, hogy felfedezd a világot.

Választható NÉV és SZÍNEK! Azt a kezdőbetűt és nevet, amit szeretnéd, hogy a matricán szerepeljen, a megrendelés végén a „Megjegyzés” mezőbe szükséges beírni. A képen láthatótól eltérő módon is felragaszthatóak a minták.

Ha nem találtad meg a megfelelő árnyalatot, más méretben szeretnéd vagy egyedi ötleted lenne, akkor keress minket bátran!

A matricák felragasztásával kapcsolatban sok hasznos információt talál Honlapunk „Matrica útmutató” menüpontjában.

Választott NÉV: a megrendelés végén  a megjegyzés mezőbe szükséges beírni

Minta1: az első képen fehérrel látható NÉV

Minta2: az első képen világoskékkel látható tengerész minták

További információk

Minta1

Fekete – matt, Fekete – fényes, Fehér – matt, Fehér – fényes, Sárga – matt, Narancs – matt, Piros – matt, Piros – fényes, Világoskék – matt, Kék – matt, Türkiz – matt, Lime zöld – matt, Sötétzöld – matt, Világos barna – matt, Nugát barna – matt, Szürke – matt, Sötét szürke – matt, Arany – fényes, Ezüst – fényes

Minta2

Fekete – matt, Fekete – fényes, Fehér – matt, Fehér – fényes, Sárga – matt, Narancs – matt, Piros – matt, Piros – fényes, Világoskék – matt, Kék – matt, Türkiz – matt, Lime zöld – matt, Sötétzöld – matt, Világosrbarna – matt, Nugát barna – matt, Szürke – matt, Sötét szürke – matt, Arany – fényes, Ezüst – fényes

Méret

23cm x 60cm, 35cm x 90cm, 45cm x 115cm