Teherautón falmatrica – Választható NÉV és színek

5 490 Ft

Típus: faltetoválás

Kép mérete: 45 cm x 37 cm

Választott NÉV: a megrendelés végén  a Megjegyzés mezőbe szükséges beírni

Cikkszám: 1333 Kategóriák: ,

Leírás

Autós, neves gyerekszoba falmatrica, fali dekoráció. A matrica egy  teherautót ábrázol, melynek platóján helyet kap egy választható név, így tökéletes választás lehet gyerekszobákba, játékterekbe vagy akár egyedi hálószobai dekorációként is.

  • Személyre Szabhatóság: A teherautó platóján szereplő név testreszabható, lehetőséget biztosítva arra, hogy saját nevet, becenevet vagy akár egy kedves üzenetet adjon hozzá. Tökéletes módja annak, hogy személyes tartalmat vigyen a dekorációba.
  • Színválaszték: Válassza ki a falmatrica színét a széles palettáról, hogy tökéletesen illeszkedjen a helyiség dekorációjához és színsémájához. Legyen szó visszafogott árnyalatokról vagy élénk színekről, garantáltan megtalálja az Ön számára tökéletes opciót.
  • Könnyű Alkalmazás: A falmatrica kiváló minőségű, öntapadós anyagból készült, ami biztosítja a könnyű felhelyezést és a hosszú távú tartósságot. A matrica sima falra is könnyen felhelyezhető, és amikor eljön az ideje, nyom nélkül eltávolítható.
  • Tartós és Könnyen Tisztítható: A magas minőségű anyag garantálja, hogy a matrica hosszú távon megőrzi színét és formáját. A tisztítás egyszerű – egy nedves ruhával gyorsan és könnyedén eltávolítható a por és a szennyeződés.

Ez a személyre szabható teherautós, neves falmatrica tökéletes választás minden korosztály számára. Legyen szó egy gyermek szobájának játékos dekorálásáról, egy tinédzser személyes térének kialakításáról, vagy egy autószerelő műhely falainak egyedi díszítéséről, ez a falmatrica biztosan mosolyt csal az arcokra. Adjon otthonának vagy munkahelyének egyedi karaktert ezzel a stílusos és személyre szabható falmatricával!

Választható név és színek! Azt a nevet, amit szeretnéd, hogy a matricán szerepeljen, a megrendelés végén a „Megjegyzés” mezőbe szükséges beírni. Ha nem találtad meg a megfelelő árnyalatot, más méretben szeretnéd vagy egyedi ötleted lenne, akkor keress minket bátran!

A matricák felragasztásával kapcsolatban sok hasznos információt talál Honlapunk „Matrica útmutató” menüpontjában.

További információk

Szín

, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,