Teddy maci névvel II. falmatrica – Választható NÉV és színek

5 490 Ft

Típus: faltetoválás

Kép mérete: 70 cm x 79 cm a kiegészítő szivecskékkel együtt. (A méret a választott név hosszától is függ. Kérésre más méretben is elkészítjük.)

Választott kezdő betű és NÉV: a megrendelés végén  a Megjegyzés mezőbe szükséges beírni

Minta1: az első képen fehérrel látható nagybetű és szivecskék

Minta2: az első képen rózsaszínnal látható név és maci

Cikkszám: 1270370 Kategóriák: ,

Leírás

Teddy macis, szivecskés gyerekszoba falmatrica. Választható NÉV és SZÍNEK! Azt a kezdőbetűt és nevet, amit szeretnéd, hogy a falmatricán szerepeljen, a megrendelés végén a „Megjegyzés” mezőbe szükséges beírni.

Ez a falmatrica élettel tölti meg a falakat, és csodálatos játékos légkört teremt azokban a helyiségekben, ahol alkalmazzák. A maci ábrázolása rendkívül aranyos és barátságos, széles mosolyával és csillogó szemével elvarázsolja a gyermekeket.

Választható színekben! Ha nem találtad meg a megfelelő árnyalatot, más méretben szeretnéd vagy egyedi ötleted lenne, akkor keress minket bátran!

A falmatrica magas minőségű, könnyen felragasztható anyagból készül. A mérete lehetővé teszi, hogy könnyedén illeszkedjen bármilyen sima felületre, például falra, ajtóra vagy szekrényre. Az anyag tartóssága biztosítja, hogy hosszú ideig élvezhessék a gyerekek és a szülők a matrica varázsát. A matricák felragasztásával kapcsolatban sok hasznos információt talál Honlapunk „Matrica útmutató” menüpontjában.

A dekoráláshoz számtalan típusú, színű, formájú matrica közül választhatsz, hogy igazán személyessé tudd tenni az otthonodat, egyben lehetőséget adva a kreativitásod kiteljesedésének.  És mindezt könnyen és gyorsan. Nem igényel Tőled hosszabb előkészületet, és takarításra sincs szükség a dekorálás után.  A matricák felragasztása nagyon egyszerű, és ha eljön a dekorációváltás ideje, akkor nyom nélkül eltávolíthatóak.

Webáruházunkban folyamatosan bővülő választékkal és nagyon kedvező árakkal várunk! Nézz szét, válogass bátran, hogy megtaláld, ami Hozzád és az otthonodhoz a legjobban illik!

További információk

Minta1

Fekete – matt, Fekete – fényes, Fehér – matt, Fehér – fényes, Sárga – matt, Narancs – matt, Rózsaszín – matt, Lila – matt, Piros – matt, Piros – fényes, Világoskék – matt, Kék – matt, Türkiz – matt, Lime zöld – matt, Sötétzöld – matt, Világos barna – matt, Nugát barna – matt, Szürke – matt, Sötét szürke – matt, Arany – fényes, Ezüst – fényes

Minta2

Fekete – matt, Fekete – fényes, Fehér – matt, Fehér – fényes, Sárga – matt, Narancs – matt, Rózsazsín – matt, Lila – matt, Piros – matt, Piros – fényes, Világoskék – matt, Kék – matt, Türkiz – matt, Lime zöld – matt, Sötétzöld – matt, Világosrbarna – matt, Nugát barna – matt, Szürke – matt, Sötét szürke – matt, Arany – fényes, Ezüst – fényes