Szivecskés név falmatrica – Választható NÉV és színek

4 990 Ft6 290 Ft

Típus: faltetoválás

Kép mérete: A méret/szélesség a választott név hosszától is függ. Kérésre más méretben is elkészítjük.

Választott NÉV: a megrendelés végén  a Megjegyzés mezőbe szükséges beírni

Leírás

Szivecskés, neves gyerekszoba falmatrica. Dekoráld gyermeked szobáját egyedi és szeretetteljes módon ezzel a személyre szabható névfalmatricával! Ez a gyönyörű és elegáns matrica lehetővé teszi, hogy a gyerekszoba falán büszkén jelenjen meg gyermeked neve, mellette egy aranyos kis szívvel díszítve. Ideális választás, hogy személyes hangulatot varázsolj a helyiségbe, miközben mosolyt csal az arcokra.

Széles színválasztékból választhatsz, hogy tökéletesen illeszkedjen a szoba dekorációjához. A név és a mellette elhelyezkedő kis szív egyaránt kifejezi a szeretetet és gondoskodást, ami áthatja a gyerekszobát. A tiszta és modern betűtípus minden név számára eleganciát kölcsönöz, míg a szív ikon egy kis játékosságot visz a designba.

A falmatrica kiváló minőségű, öntapadós vinilből készült, ami tartós és könnyen tisztítható felületet biztosít. A matrica mérete variálható, hogy illeszkedjen a kívánt fal nagyságához és formájához. A név hossza és a betűk mérete a megadott szöveg alapján szabályozható, így garantáltan illeszkedik a rendelkezésre álló térbe.

A matrica felhelyezése egyszerű és gyors, nem igényel szakértelmet vagy különleges eszközöket. A sima és tiszta felületekre könnyedén felhelyezhető, és szükség esetén nyom nélkül eltávolítható, lehetővé téve a dekoráció frissítését bármikor.

Választható NÉV és színek! Azt a nevet, amit szeretnéd, hogy a matricán szerepeljen, a megrendelés végén a „Megjegyzés” mezőbe szükséges beírni.

Ha nem találtad meg a megfelelő árnyalatot, más méretben szeretnéd vagy egyedi ötleted lenne, akkor keress minket bátran!

A matricák felragasztásával kapcsolatban sok hasznos információ található Honlapunk „Matrica útmutató” menüpontjában.

További információk

Méret

60cm x 19cm, 91cm x 29cm

Szín

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,