Akció!

Szivárvány fa falmatrica

Original price was: 5 490 Ft.Current price is: 4 890 Ft.

Típus: falmatrica

Kép mérete: 90 cm x 70 cm

Készleten

Cikkszám: 1139 Kategóriák: , , ,

Leírás

Szivárvány fa falmatrica, fali dekoráció. Ez a lenyűgöző falmatrica egy látványos, szivárvány színeiben pompázó fát ábrázol, amelyet vidám pillangók és kedves madárkák vesznek körül. Tökéletes választás bármelyik helyiségbe, ahol egy kis természetközeli, vidám hangulatot szeretnél teremteni.

A fa gazdag, élénk színei a szivárvány minden árnyalatát magukban foglalják, így az elkészült kép lenyűgöző látványt nyújt. A kiegészítő elemek, mint a pillangók és madarak, további színekkel és részletekkel gazdagítják a dekorációt.

A matrica magas minőségű, öntapadós vinilből készült, amely hosszantartó használatot biztosít, és könnyen eltávolítható, ha szükséges, anélkül, hogy nyomot hagyna a falon. Felhelyezése egyszerűen, gyorsan megoldható, sok hasznos információ található Honlapunk „Matrica útmutató” menüpontjában.

Nagyszerű dekorációs megoldás otthonok, gyerekszobák, óvodák, iskolák számára is. A természetes elemek és a vidám színek elősegítik a pozitív hangulatot és a kreatív környezetet. Tedd szebbé otthonod vagy munkahelyed egy ilyen színes és örömteli szivárvány fa falmatricával, ami garantáltan mindenki arcára mosolyt csal!

A falmatrica szett szállítása egy 50 cm x 70 cm-es lapon történik, ami a 2. képen látható.