Super Mario / Szuper Mario magasságmérő falmatrica

3 990 Ft

Típus: falmatrica

Kép mérete: 70 cm x 25 cm

Elfogyott

Cikkszám: 1022 Kategóriák: ,

Leírás

A Super Mario magasságmérő falmatrica egy lenyűgöző és vidám kiegészítő minden gyermek szobájához, aki szereti a Super Mario játékot és annak szereplőit. Ez a matrica nem csak egy sima matrica, hanem egy praktikus eszköz is, amely lehetővé teszi a gyerekeknek, hogy kövessék növekedésüket és fejlődésüket, miközben játsszák kedvenc játékukat. Ez egy nagyon színes kivitelezésű matrica, amelyen a Super Mario játék legnépszerűbb karakterei, például Mario, Luigi és a többiek szerepelnek.

A matrica nem csak otthoni használatra alkalmas, hanem az óvodákban, iskolákban és játszótereken is használható. A gyerekeknek nagyon fog tetszeni, hogy láthatják, hogy milyen magasak azok a gyerekek, akikkel együtt játszanak, és örömmel fogják használni a magasságmérőt.

A Super Mario magasságmérő falmatrica nem csak szórakoztató, hanem praktikus is. A matrica segítségével a gyerekek könnyen követhetik növekedésüket, és láthatják, mennyit nőttek az elmúlt hónapokban vagy években.

A falmatrica egy 25 cm x 70 cm-es lapon kerül szállításra, ami a 3. képen látható. 75 cm-től  140 cm-es magasságig lehet mérni vele.

A matricák felragasztásával kapcsolatban sok hasznos információ található Honlapunk „Matrica útmutató” menüpontjában.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Super Mario / Szuper Mario magasságmérő falmatrica” értékelése elsőként