Star wars – Darth Vader neves falmatrica – Választható színek

3 590 Ft4 790 Ft

Típus: faltetoválás

Választott NÉV: a megrendelés végén  a Megjegyzés mezőbe szükséges beírni (A méret a választott név hosszától is függ. Kérésre más méretben is elkészítjük.)

Cikkszám: 14000 Kategóriák: ,

Leírás

Star wars, Darth Vader falmatrica, fali dekoráció. Ha szeretnéd egyedivé és hangulatossá tenni az otthonodat, és mindezt egyszerűen, akkor a falmatrica és a faltetoválás a legjobb választás. Ez a falmatrica minden Star wars rajongó szobájának elengedhetetlen díszítő eleme.

A matrica könnyen felhelyezhető a falra vagy bármely más sima felületre, például ajtókra vagy bútorokra. Az eltávolítása, így könnyen változtathatod a dekorációt és kiegészítheted a szoba stílusát.

Választható név és színek! Azt a nevet, amit szeretnéd, hogy a matricán szerepeljen, a megrendelés végén a „Megjegyzés” mezőbe szükséges beírni.

Ha nem találtad meg a megfelelő árnyalatot, más méretben szeretnéd vagy egyedi ötleted lenne, akkor keress minket bátran!

A matricák felragasztásával kapcsolatban sok hasznos információ található Honlapunk „Vásárlási információk/Matrica útmutató” menüpontjában.

További információk

Méret

30cm x 21cm, 41cm x 30 cm

Szín

, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,