Felhők között falmatrica – Választható NÉV és színek

8 990 Ft11 990 Ft

Típus: faltetoválás

Választott NÉV: a megrendelés végén  a Megjegyzés mezőbe szükséges beírni

Minta1: az első képen barnával látható két repülőgép és a név felirat

Felhők: az első képen fehérrel látható 3 felhő

 

Cikkszám: 1335 Kategóriák: ,

Leírás

Repülős, neves falmatrica. Hozd be az égi kalandok varázsát a gyermekszobába a „Felhők között” nevű falmatricával! Ez a lenyűgöző dekoráció nem csupán egy névre szabott matrica, hanem egy egész történetet mesél el az ég felé szálló repülőgépekkel, és a felettük elterülő felhőkkel.

A falmatrica választható színei lehetővé teszik, hogy harmonizáljon bármilyen belső tér stílusával. A matrica élénk színekkel rendelkezik, ami lenyűgözi a gyermeket, miközben egy különleges és izgalmas hangulatot teremt a szobában.

A matrica könnyen felhelyezhető a falra, és a választható név személyessé és egyedivé teszi a dekorációt. Az eltávolítása is egyszerű és maradékmentes, így akár gyakran is változtathatod a gyermekszoba dekorációját anélkül, hogy kárt tenne a falon.

Ideális választás minden olyan helyiségbe, ahol az álmodozás és a kreativitás fontos szerepet játszik. Ez a matrica minden gyermekszobában különleges és inspiráló hangulatot teremt, ami örömet és élményeket hoz a kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Választható NÉV és SZÍNEK! A képen láthatótól eltérő módon is felragaszthatóak a minták. Ha nem találtad meg a megfelelő árnyalatot, más méretben szeretnéd vagy egyedi ötleted lenne, akkor keress minket bátran!

Választott NÉV: a megrendelés végén  a Megjegyzés mezőbe szükséges beírni

A matricák felragasztásával kapcsolatban sok hasznos információt talál Honlapunk „Matrica útmutató” menüpontjában.

További információk

Felhők színe

Fehér – matt, Fehér – fényes, Világoskék – matt, Kék – matt, Türkiz – matt, Világos barna – matt, Szürke – matt

Minta1

Fekete – matt, Fekete – fényes, Fehér – matt, Fehér – fényes, Sárga – matt, Narancs – matt, Piros – matt, Piros – fényes, Világoskék – matt, Kék – matt, Türkiz – matt, Lime zöld – matt, Sötétzöld – matt, Világos barna – matt, Nugát barna – matt, Szürke – matt, Sötét szürke – matt

Méret

120cm x 75cm, 150cm x 90cm