Pretty Girl – falmatrica

7 590 Ft

Típus: falmatrica

Készleten

Cikkszám: 1392 Kategóriák: ,

Leírás

Pretty Girl falmatrica. Engedd szabadjára a varázslatot és az eleganciát a szobádban ezzel falmatricával! Ez a romantikus dekoráció egy csodálatos báli ruhába öltözött lányt ábrázol, akinek a csuklójához egy gyönyörű lufi van kötve, szimbolizálva a szabadságot és a szív repülését.

A falmatrica részletgazdagságával és kifinomult vonalaival elvarázsolja a helyiséget. A lány báli ruhájának részletei és a légies lufi összjátéka együtt egy különleges, álomszerű atmoszférát teremt, amely inspirálja a képzeletet és a romantikát.

A matrica könnyen felhelyezhető sima felületekre, beleértve a falakat, ajtókat vagy bútorokat. Az eltávolítása egyszerű és maradékmentes, így akár gyakran is változtathatod a dekorációt, anélkül, hogy kárt tenne a felületen.

A falmatrica nem csupán díszítőelem, hanem egyedi és romantikus kijelentés is. Kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek hosszú távon megőrzik élénkségüket. Ez a matrica egy valódi ékszer lesz a szobádban, amely egyedülálló és különleges atmoszférát teremt, megidézve a bálterem romantikáját és a szív szabad repülését.

A falmatrica szett egy 60 cm x 90 cm-es lapon kerül szállításra, ami a 3. képen látható.

A matricák felragasztásával kapcsolatban sok hasznos információt talál Honlapunk „Matrica útmutató” menüpontjában.

Milyen felületre ragaszthatóak a falmatricák, faltetoválások?

  • Alapvetően sima és tiszta (por és zsírmentes) felületre, lehet az fal, bútor, hűtőszekrény, tükör. Beltéri dekorálásra ajánlott. Meszelt fal díszítésére nem ajánlott, mert az nem tekinthető pormentes felületnek, fűrészporos vagy más nem sima felületű tapétára sem ajánlott, illetve mosható falfestékre sem ajánljuk a falmatricákat a speciális falfesték összetétele miatt.
  • A falmatricák átlátszó fóliára vannak nyomtatva, ezért színes felület is bátran dekorálható velük. Sötét színű ajtóra, bútorra azonban nem célszerű felragasztani őket, mert nem érvényesül igazán a matrica mintája. A faltetoválások bármilyen színű falra ajánlottak.
  • Frissen festett falnál 2 hetet várni kell, hogy teljesen kiszáradjon fal, és megfelelően tapadjon a matrica.