„Pozitív gondolatok” – Választható színek

4 990 Ft

Típus: faltetoválás

Kép mérete: 95 cm x 50 cm (kérésre más méretben is elkészítjük)

Cikkszám: 7027 Kategóriák: ,

Leírás

Idézetes falmatrica. A pozitív üzenetekkel teli falmatrica lehetőséget ad számunkra, hogy inspiráló gondolatokat osszunk meg a barátainkkal és családtagjainkkal. Az ilyen matricák megvásárlása nem csak az otthonunkat, hanem az emberek közötti kapcsolatunkat is javíthatja. A pozitív üzenetek segítségével jobb emberekké válhatunk, akik képesek arra, hogy megosszák az örömüket, bátorítsák a másokat és segítsenek azoknak, akik szükségük van rá.

Ezek a matricák segítenek abban, hogy pozitívan gondolkodjunk, még a nehéz helyzetekben is. Az élet tele van kihívásokkal és stresszel, és az ilyen matricák emlékeztetnek minket arra, hogy a nehéz idők ellenére is van remény. A pozitív üzenetekkel teli falmatricák arra ösztönöznek minket, hogy örüljünk az élet apró dolgainak, függetlenül attól, hogy milyen nehézségekkel kell szembenéznünk.

Az ilyen matricák segíthetnek az érzelmi állapotunkat is javítani, és pozitívan hatnak a mentális egészségünkre. Azok a pozitív üzenetek, amelyeket olvasunk, közvetlenül hatással lehetnek arra, hogy milyen érzelmeket tapasztalunk az életünk során.

A dekoráció részekre bontva kerül szállításra, a képen láthatótól eltérő módon is felragasztható. Választható színekben!

Ha nem találtad meg a megfelelő árnyalatot, más méretben szeretnéd vagy egyedi ötleted lenne, akkor keress minket bátran!

A matricák felragasztásával kapcsolatban sok hasznos információ található Honlapunk „Matrica útmutató” menüpontjában.

További információk

Szín

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,