Pillangókkal körülvéve – Választható NÉV és színek

4 990 Ft6 990 Ft

Típus: faltetoválás

Kép mérete: A méret a választott név hosszától is függ. Kérésre más méretben is elkészítjük.

Választott NÉV: a megrendelés végén  a Megjegyzés mezőbe szükséges beírni

Leírás

Pillangós neves falmatrica. Választható NÉV és színek! Azt a nevet, amit szeretnéd, hogy a matricán szerepeljen, a megrendelés végén a „Megjegyzés” mezőbe szükséges beírni.

Hozd be a tavaszt és a pillangók szépségét otthonodba ezzel a falmatricával! Ez a varázslatos dekoráció egy csokor pillangót ábrázol, amelyek játékosan repdesnek, körbeölelve a választható nevet, így a matrica személyes és kifejezővé válik.

A falmatrica választható színeinek köszönhetően könnyen illeszthető bármilyen szobába vagy stílushoz. A gyengéd és élénk színek a természet szépségét idézik meg, és az otthonodba hozzák a tavaszi frissességet.

A matrica kiváló minőségű öntapadós anyagból készül, ami könnyű felhelyezést és eltávolítást tesz lehetővé a sima felületekről, beleértve a falakat, ajtókat vagy bútorokat. A matrica tartós és könnyen tisztán tartható, így hosszú időn keresztül színezheti és díszítheti a helyiséget.

A  „Pillangókkal körülvéve” falmatrica nemcsak egy díszítőelem. A név választható lehetősége révén egyedi kiegészítővé válik, ami kifejezi a szépséget és a saját stílust. Engedd, hogy ez a gyönyörű matrica a pillangók könnyedségét hozza otthonodba, és színesítse meg mindennapjaidat egyedi varázsával!

Ha nem találtad meg a megfelelő árnyalatot, más méretben szeretnéd vagy egyedi ötleted lenne, akkor keress minket bátran!

A matricák felragasztásával kapcsolatban sok hasznos információ található Honlapunk „Matrica útmutató” menüpontjában.

További információk

Méret

73cm x 30cm, 100cm x 41cm, 120cm x 50cm

Szín

, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,