Pillangó hercegnő falmatrica

6 990 Ft

Típus: falmatrica

Készleten

Leírás

Tündér, hercegnő falmatrica, fali dekoráció. Varázsolj egy mesés birodalmat a gyerekszobába a „Pillangó hercegnő” falmatricával. Ez a lenyűgöző matrica egy álomszerű tündért ábrázol, akinek a színes szárnyai és virágokból font ruhája együtt alkotnak egy igazán mágikus látványt. A tündér körül felhőként lebegő madarak teszik teljessé ezt a bájos jelenetet, amely tökéletes kiegészítője lehet bármely kisgyermek vagy meséket szerető tinédzser szobájának.

A tündér szárnyai élénk, vibráló színűek,a ruhája pedig a természet virágainak motívumaival van díszítve. A körülötte cikázó madarak és pillangók pedig kiegészítik ezt a békés és varázslatos atmoszférát. Ez a falmatrica egy csodálatos módja annak, hogy inspirációt és kreativitást vigyél a gyermeked életébe. Ajándékozz egy darabka varázslatot gyermeked szobájába ezzel a lenyűgöző faldekorációval!

A falmatrica szett egy 50 cm x 70 cm-es lapon kerül szállításra.

A falmatrica könnyedén felhelyezhető minden sima és tiszta felületre, mint például festett falak, ajtók vagy bútorok. A matrica egyszerűen eltávolítható maradék nélkül, így akkor is ideális választás, ha gyakran szereted megújítani a szoba kinézetét. A matricák felragasztásával kapcsolatban sok hasznos információt találsz Honlapunk „Matrica útmutató” menüpontjában.

Milyen felületre ragaszthatóak a falmatricák, faltetoválások?

  • Alapvetően sima és tiszta (por és zsírmentes) felületre, lehet az fal, bútor, hűtőszekrény, tükör. Beltéri dekorálásra ajánlott. Meszelt fal díszítésére nem ajánlott, mert az nem tekinthető pormentes felületnek, fűrészporos vagy más nem sima felületű tapétára sem ajánlott, illetve mosható falfestékre sem ajánljuk a falmatricákat a speciális falfesték összetétele miatt.
  • A falmatricák átlátszó fóliára vannak nyomtatva, ezért színes felület is bátran dekorálható velük. Sötét színű ajtóra, bútorra azonban nem célszerű felragasztani őket, mert nem érvényesül igazán a matrica mintája. A faltetoválások bármilyen színű falra ajánlottak.
  • Frissen festett falnál 2 hetet várni kell, hogy teljesen kiszáradjon fal, és megfelelően tapadjon a matrica.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pillangó hercegnő falmatrica” értékelése elsőként