Nyuszi és csillagok falmatrica – Választható NÉV és színek

5 490 Ft7 990 Ft

Típus: faltetoválás

Választott NÉV: a megrendelés végén  a megjegyzés mezőbe szükséges beírni (A méret a választott név hosszától is függ.)

Leírás

Nyuszis, neves gyerekszoba falmatrica, fali dekoráció, matrica falra. Választható NÉV és SZÍNEK! Azt a nevet, amit szeretnéd, hogy a matricán szerepeljen, a megrendelés végén a “Megjegyzés” mezőbe szükséges beírni. A képen láthatótól eltérő módon is felragaszthatóak a minták.

Ez a varázslatos dekoráció egy kedves nyuszit ábrázol, amely kiegészül a választható névvel, így a matrica személyessé és kifejezővé válik. A „Nyuszi és csillagok” falmatrica színei közül választhatsz, így könnyedén illeszthető bármilyen szobai dekorációhoz. A matrica élénk és lágy színvilága a gyermekszobába varázsolja a derűs hangulatot, miközben a név személyes érintést ad a dekorációnak.

A matrica kiváló minőségű anyagból készül, mely egyszerűen felhelyezhető a sima felületekre, mint a fal, ajtó vagy bútorok. A tartós és könnyen tisztítható anyagnak köszönhetően hosszú éveken át megőrzi szépségét, és egyszerűen eltávolítható.

Ez a falmatrica nemcsak egy díszítőelem. A választható név lehetővé teszi, hogy személyessé és egyedivé tegye a matricát, így ideális választás minden olyan helyre, ahol a gyengéd és játékos hangulat megteremtése a cél. Hozd be a varázslatot otthonodba ezzel a bájos és egyedi falmatricával!

Választható színekben! Ha nem találtad meg a megfelelő árnyalatot, más méretben szeretnéd vagy egyedi ötleted lenne, akkor keress minket bátran!

A matricák felragasztásával kapcsolatban sok hasznos információt talál Honlapunk „Matrica útmutató” menüpontjában.

További információk

Méret

45cm x 50cm, 60cm x 67cm, 70cm x 78cm, 80cm x 90cm

Szín

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,