Nevek elefánival III. falmatrica – Választható NÉV és színek

5 190 Ft

Típus: faltetoválás

Kép mérete: 45 cm x 60 cm (A méret a választott név hosszától is függ. Kérésre más méretben is elkészítjük.)

Választott kezdő betű és NÉV: a megrendelés végén  a Megjegyzés mezőbe szükséges beírni

Minta1: az első képen fehérrel látható nagybetű

Minta2: az első képen sötétszürkével látható név és elefánt

Cikkszám: 1270378 Kategóriák: ,

Leírás

Elefántos, neves gyerekszoba falmatrica. A „Nevek elefánival” személyre szabható névfalmatrica egy varázslatos dekorációs elem. Egy aranyos kis elefánt figura díszíti a gyermeked nevét, személyes hangulatot kölcsönözve a helyiségnek. A matrica színének választhatósága lehetővé teszi, hogy tökéletesen illeszkedjen a szoba dekorációjához, miközben mosolyt csal az arcokra.

Színek és Dizájn: Válassz a széles színválasztékból, hogy a matrica tökéletesen harmonizáljon a szoba stílusával. A finom és elegáns elefánt figura mellett a gyermeked neve klasszikus betűtípussal kerül megjelenítésre, de más betűtípussal is kérheted.

Anyaga és Mérete: Kiváló minőségű, öntapadós vinil anyagból készült, tartós és könnyen tisztítható felületet biztosít. A matricát más méretben is kérheted, hogy illeszkedjen a kívánt fal nagyságához, és a név és az elefánt figura tökéletesen elférjen a kijelölt helyen.

Alkalmazás: A „Elefántos Álom” falmatrica rendkívül könnyen felhelyezhető bármilyen sima felületre, és szükség esetén nyom nélkül eltávolítható.

Ideális Választás: Legyen szó újszülött szüleinek ajándékáról, születésnapi meglepetésről, vagy csak egy kedves gesztusról a gyerekszoba feldíszítésére, a „Nevek elefánival” falmatrica minden alkalomra tökéletes választás. Ez a személyre szabható és stílusos dekoráció nem csak a szoba hangulatát teszi melegebbé, de egy életre szóló emléket is nyújt.

Választható NÉV és SZÍNEK! Azt a kezdőbetűt és nevet, amit szeretnéd, hogy a falmatricán szerepeljen, a megrendelés végén a „Megjegyzés” mezőbe szükséges beírni.

Választható színekben! Ha nem találtad meg a megfelelő árnyalatot, más méretben szeretnéd vagy egyedi ötleted lenne, akkor keress minket bátran!

A matricák felragasztásával kapcsolatban sok hasznos információ található Honlapunk „Vásárlási információk/Matrica útmutató” menüpontjában.

További információk

Minta1

Fekete – matt, Fekete – fényes, Fehér – matt, Fehér – fényes, Sárga – matt, Narancs – matt, Rózsaszín – matt, Lila – matt, Piros – matt, Piros – fényes, Világoskék – matt, Kék – matt, Türkiz – matt, Lime zöld – matt, Sötétzöld – matt, Világos barna – matt, Nugát barna – matt, Szürke – matt, Sötét szürke – matt, Arany – fényes, Ezüst – fényes

Minta2

Fekete – matt, Fekete – fényes, Fehér – matt, Fehér – fényes, Sárga – matt, Narancs – matt, Rózsazsín – matt, Lila – matt, Piros – matt, Piros – fényes, Világoskék – matt, Kék – matt, Türkiz – matt, Lime zöld – matt, Sötétzöld – matt, Világosrbarna – matt, Nugát barna – matt, Szürke – matt, Sötét szürke – matt, Arany – fényes, Ezüst – fényes