Nevek és pillangók – Választható NÉV és színek

5 990 Ft

Típus: faltetoválás

Kép mérete: 85 cm x 55 cm (A méret a választott név hosszától is függ. Kérésre más méretben is elkészítjük.)

Választott kezdő betű és NÉV: a megrendelés végén  a Megjegyzés mezőbe szükséges beírni

Minta1: az első képen szürkével látható nagybetű

Minta2: az első képen rózsaszínnel látható név és pillangók

Leírás

Pillangós, neves falmatrica, fali dekoráció, matrica falra. Ez a bájos dekoráció pillangókat ábrázol, melyeket egy gyönyörű név kísér, lehetővé téve számodra, hogy személyre szabd a matricát, miközben varázslatos hangulatot teremtesz a helyiségben.

A „Nevek és pillangók” falmatrica különféle színekben kapható, így könnyen illeszthető bármilyen belső tér stílusához. A gyönyörű pillangók  életre kelnek a falon, hozzájárulva a helyiség vidám és vibráló atmoszférájához.

A matrica kiváló minőségű anyagból készül, mely könnyen alkalmazható és eltávolítható a sima felületekről, például a falakról, ajtókról vagy ablakokról. A tartós és könnyen tisztítható anyagnak köszönhetően hosszú távon megőrzi élénkségét, így évekig élvezheted a varázslatos dekorációt.

A falmatrica nemcsak egy díszítőelem. A név választhatósága révén személyessé és kedves ajándékká válik, ideális minden olyan helyre, ahol a természet szépsége és az egyedi dekoráció fontos szerepet játszik. Hozd be az életet és a színt otthonodba ezzel a gyönyörű és személyre szabható falmatricával!

Választható NÉV és SZÍNEK! Azt a kezdőbetűt és nevet, amit szeretnéd, hogy a falmatricán szerepeljen, a megrendelés végén a „Megjegyzés” mezőbe szükséges beírni.

A matricák felragasztásával kapcsolatban sok hasznos információt talál Honlapunk „Matrica útmutató” menüpontjában.

Ha szereted a pillangós dekorációkat, akkor nézz szét webshopunk alábbi oldalán is:

https://easydekor.hu/termekkategoria/gyerekszoba-falmatrica/nagylanyos_falmatrica/

 

További információk

Minta1

Fekete – matt, Fekete – fényes, Fehér – matt, Fehér – fényes, Sárga – matt, Narancs – matt, Rózsaszín – matt, Lila – matt, Piros – matt, Piros – fényes, Világoskék – matt, Kék – matt, Türkiz – matt, Lime zöld – matt, Sötétzöld – matt, Világos barna – matt, Nugát barna – matt, Szürke – matt, Sötét szürke – matt, Arany – fényes, Ezüst – fényes

Minta2

Fekete – matt, Fekete – fényes, Fehér – matt, Fehér – fényes, Sárga – matt, Narancs – matt, Rózsazsín – matt, Lila – matt, Piros – matt, Piros – fényes, Világoskék – matt, Kék – matt, Türkiz – matt, Lime zöld – matt, Sötétzöld – matt, Világosrbarna – matt, Nugát barna – matt, Szürke – matt, Sötét szürke – matt, Arany – fényes, Ezüst – fényes