Mosolyogj! falmatrica- Választható színekben

5 490 Ft7 990 Ft

Típus: faltetoválás

Leírás

Idézetes falmatrica, fali dekoráció. Ez a falmatrica nem csak díszíti a falat, hanem emlékeztet rá, hogy a pozitív hozzáállásnak milyen ereje van az életünkben.

Kiváló minőségű vinilből készült, amely tartós és könnyen tisztítható. A magas minőségű anyagnak köszönhetően a matrica hosszú éveken át megőrzi szépségét. A ragasztóanyaga erős, de mégis könnyen eltávolítható, anélkül hogy károsítaná a falat vagy hagyná maga után a ragasztó maradványait.

Választható színekben érhető el. Így lehetőséged van kiválasztani azt a színt, ami leginkább passzol az adott térben lévő színsémához vagy a saját ízlésedhez.  A méretválaszték szintén rugalmas, hogy alkalmazkodhasson az adott fal méretéhez vagy az általad preferált megjelenéshez. Legyen szó egy kisebb méretű matricáról, amely kiegészíti a személyes asztali díszedet, vagy egy nagyobb méretű verzióról, amely hangsúlyosabbá teszi a nappalidat. Ha a nem találtad meg a megfelelő árnyalatot, más méretben szeretnéd vagy egyedi ötleted lenne, akkor keress minket bátran!

Az idézet – „Mosolyogj, és a Világ Visszamosolyog Rád!” – egy emlékeztető arra, hogy a pozitív gondolkodás és a mosoly hatalma valóban képes megváltoztatni a körülöttünk lévő világot. A matrica nemcsak díszítőelem, hanem inspirációt is nyújt ahhoz, hogy minden nap úgy közelítsünk az életünkhöz, hogy pozitív energiát sugározzunk ki magunkból.

Ha szeretnéd az otthonodat vagy bármely más helyiséget egy pozitív és inspiráló üzenettel feldíszíteni, válaszd a „Mosolyogj!” falmatricát. Ez a matrica nemcsak szép és stílusos kiegészítője lesz a falnak, hanem emlékeztető is arra, hogy mindig mosolyogj, mert az valóban megváltoztathatja a világot.

Az idézet a képen láthatótól eltérő módon is felragasztható.

A matricák felragasztásával és használatával kapcsolatban sok hasznos és fontos információ található Honlapunk „Matrica útmutató” menüpontjában.

További információk

Szín

, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Méret

,