Mindig remélj! II. falmatrica – Választható színekben

5 990 Ft16 990 Ft

Típus: faltetoválás

Cikkszám: 22123 Kategóriák: , ,

Leírás

Idézetes falmatrica. Ezek a matricák lehetnek egyszerű feliratok, mint például „Boldog vagyok” vagy „Szeretem az életemet”, de lehetnek motiváló idézetek is, amelyek inspirálnak minket a mindennapokban. Az ilyen falmatricák alkalmazása sokkal többet jelent, mint pusztán egy szép dekoráció az otthonunk falán. Ezeken az üzeneteken keresztül pozitív energiát áraszthatunk magunkból azok felé, akik velünk élnek vagy időt töltenek velünk. Azok a pozitív üzenetek, amelyeket választunk, közvetlenül hatással lehetnek a gondolkodásmódunkra, az érzelmi állapotunkra és még a viselkedésünkre is.

Ez a falmatrica remek ajándék lehet barátoknak, családtagoknak vagy akár saját magunknak is, hogy emlékeztessük magunkat arra, hogy minden nap új lehetőségeket rejt magában, amelyeket ki kell használnunk.

A faltetoválás részekre bontva kerül szállításra, a képen láthatótól eltérő módon is felragasztható. Választható színekben! Ha nem találtad meg a megfelelő árnyalatot, más méretben szeretnéd vagy egyedi ötleted lenne, akkor keress minket bátran!

A matricák felragasztásával kapcsolatban sok hasznos információ található Honlapunk „Matrica útmutató” menüpontjában.

További információk

Méret

70cm x 30cm, 120cm x 50cm, 150cm x 63cm

Szín

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,