„Vidám egér névvel falmatrica II.” – Választható NÉV és színek

5 990 Ft

Típus: faltetoválás

Kép mérete: 57 cm x 55 cm (A csillag matricákkal együtt.)

Választott NÉV: a megrendelés végén  a Megjegyzés mezőbe szükséges beírni (A méret a választott név hosszától is függ. Kérésre más méretben is elkészítjük.)

Cikkszám: 133375-1 Kategóriák: ,

Leírás

Egeres, neves falmatrica csillagokkal. Választható névvel és színben!

Ez a falmatrica nem csak egy dísz, hanem egyedi és személyes kijelentés is. A név választható lehetősége révén személyessé és kedves ajándékká válik. Ideális minden olyan helyre, ahol a vidámság és a barátság fontos szerepet játszik. Hozd be a játékosságot és az örömöt a gyermekszobába ezzel a kedves és személyre szabható falmatricával!

Többféle színválaszték: Válaszd ki a neked leginkább tetsző színt, hogy tökéletesen illeszkedjen a szobád vagy enteriőröd stílusához. A színes matricák kreatív megoldást nyújtanak a személyre szabásra.

Egyszerű alkalmazás: A matrica felhelyezése egyszerű és gyors, anélkül, hogy a faladon bármilyen maradandó nyomot hagynának. Ha úgy döntesz, hogy itt a dekoráció váltás ideje, nem fogja megsérteni a falfelületet vagy a festéket.

Testreszabható méret: A matrica különböző méretben kapható, hogy illeszkedjen a rendelkezésre álló helyhez. Választhatsz egy kisebb méretet, hogy csak egy kis sarokban helyezd el, vagy egy nagyobb méretet, hogy fókuszponttá váljon a szobádban.

Választható név és színek! Azt a nevet, amit szeretnéd, hogy a matricán szerepeljen, a megrendelés végén a „Megjegyzés” mezőbe szükséges beírni.

Ha nem találtad meg a megfelelő árnyalatot, más méretben szeretnéd vagy egyedi ötleted lenne, akkor keress minket bátran!

A matricák felragasztásával kapcsolatban sok hasznos információ található Honlapunk „Vásárlási információk/Matrica útmutató” menüpontjában.

További információk

Szín

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,