Miki egér matrica – Választható színekben

690 Ft

Típus: faltetoválás

Kép mérete: 10 cm x 9 cm

Leírás

Miki egér villanykapcsoló/konnektor matrica. A matrica Miki egeret ábrázolja, aki minden korosztály számára kedves karakter. Méretének köszönhetően ideális választás villanykapcsolók fölé is, így kreatív és egyedi megjelenést kölcsönöz bármelyik szobának.

Kiváló minőségű, öntapadós vinyl anyagból készült, amely biztosítja a tartósságot és az egyszerű felhelyezhetőséget. A falmatrica ellenáll a kopásnak és a fakulásnak, így hosszú távon is megőrzi látványos megjelenését.

Az öntapadós kialakításnak köszönhetően a falmatrica könnyedén felhelyezhető, és szükség esetén nyom nélkül eltávolítható, lehetővé téve, hogy később más designra válts, anélkül, hogy kárt tennél a falban.

Ez a falmatrica nemcsak esztétikai értékkel bír, hanem praktikus megoldást is nyújt. A villanykapcsolók fölé helyezve kihasználja azokat a területeket, amelyek máskülönben dekoráció nélkül maradnának, ezzel is hozzájárulva a helyiség teljesebb és összetettebb megjelenéséhez. A karakteres és játékos design remekül illeszkedik gyermekszobákba, óvodákba, de akár a fürdő falát is képes feldobni.

Ajándéknak is tökéletes, legyen szó születésnapról, ünnepekről vagy bármilyen különleges alkalomról.

Ha nem találtad meg a megfelelő árnyalatot, más méretben szeretnéd vagy egyedi ötleted lenne, akkor keress minket bátran!

A matricák felragasztásával kapcsolatban sok hasznos információ található Honlapunk „Matrica útmutató” menüpontjában.

Stílusban hozzáillő falmatricát is talász a termékeink között, de egyedi ötleteket is megvalósítunk:

https://easydekor.hu/uzlet/miki-eger-neves-falmatrica/

 

 

További információk

Szín

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,