Mese részlet falmatrica

7 690 Ft

Típus: falmatrica

Készleten

Cikkszám: 103232 Kategóriák: , ,

Leírás

Állatos falmatrica szett. A mesék és történetek mindig is nagy hatással voltak az emberek életére, különösen a gyerekekére. A mesék nemcsak szórakoztatóak, de tanító hatásuk is van, és segítenek a gyerekeknek fejleszteni azokat az értékeket, amelyekre szükségük van az életben. Egy mese részletet ábrázoló falmatrica szett egy kiváló lehetőség arra, hogy otthonunk falát mesékkel és történetekkel díszítsük fel, és így még varázslatosabbá tegyük a gyerekek szobáját.

A falmatrica szett lehetővé teszi, hogy a gyerekek kedvenc meséinek és történeteinek részletei otthonuk falán jelenjenek meg. A gyerekek szeretni fogják, hogy a szobájukat mesék és történetek veszik körül, és hogy minden nap újabb és újabb részleteket fedezhetnek fel. Az ábrázolások rendkívül színesek és vidámak, így a gyerekeknek olyan érzése lehet, mintha a mesékben valóban ott lennének.

A matrica szett szállítása két 30 cm x 90 cm-es lapon történik, ami a 2. képen látható.

A matricák felragasztásával kapcsolatban sok hasznos információ található Honlapunk „Matrica útmutató” menüpontjában.

Milyen felületre ragaszthatóak a falmatricák, faltetoválások?

  • Alapvetően sima és tiszta (por és zsírmentes) felületre, lehet az fal, bútor, hűtőszekrény, tükör. Beltéri dekorálásra ajánlott. Meszelt fal díszítésére nem ajánlott, mert az nem tekinthető pormentes felületnek, fűrészporos vagy más nem sima felületű tapétára sem ajánlott, illetve mosható falfestékre sem ajánljuk a falmatricákat a speciális falfesték összetétele miatt.
  • A falmatricák átlátszó fóliára vannak nyomtatva, ezért színes felület is bátran dekorálható velük. Sötét színű ajtóra, bútorra azonban nem célszerű felragasztani őket, mert nem érvényesül igazán a matrica mintája. A faltetoválások bármilyen színű falra ajánlottak.
  • Frissen festett falnál 2 hetet várni kell, hogy teljesen kiszáradjon fal, és megfelelően tapadjon a matrica.

 

A dekoráláshoz számtalan típusú, színű, formájú matrica közül választhatsz, hogy igazán személyessé tudd tenni az otthonodat, egyben lehetőséget adva a kreativitásod kiteljesedésének.  És mindezt könnyen és gyorsan. Nem igényel Tőled hosszabb előkészületet, és takarításra sincs szükség a dekorálás után.  A matricák felragasztása nagyon egyszerű, és ha eljön a dekorációváltás ideje, akkor nyom nélkül eltávolíthatóak.