Méhsejtek – Választható színekben

990 Ft

Ár: 1 db Hatszög mintára vonatkozik

Típus: faltetoválás

Minta mérete: 27,5 cm x 24 cm egy Hatszög (kérésre más méretben is elkészítjük)

Cikkszám: 2088 Kategória:

Leírás

Méhsejt falmatrica. Az ÁR egy Hatszög mintára vonatkozik, ami a 27,5 cm x 24 cm nagyságú, és választható a színe.

Ha szeretnéd egyedivé és hangulatossá tenni az otthonodat, és mindezt egyszerűen, akkor a falmatrica a legjobb választás.Tökéletes kiegészítője lehet bármely helyiségnek, megadva azt a kis pluszt, ami még hiányzik a teljesség érzéséhez.

Választható színekben! Ha nem találtad meg a megfelelő árnyalatot, más méretben szeretnéd vagy egyedi ötleted lenne, akkor keress minket bátran!

A matricák felragasztásával kapcsolatban sok hasznos információ található Honlapunk „Matrica útmutató” menüpontjában.

Nemcsak a nappali vagy a gyerekszoba dekorálásához nyújtanak segítséget, hanem a hálószoba, a folyosó és a fürdőszoba is bátran díszíthető velük.  Egy jól megválasztott matrica vagy faltetoválás tökéletes kiegészítője lehet bármely helyiségnek, megadva azt a kis pluszt, ami még hiányzik a teljesség érzéséhez.

A dekoráláshoz számtalan típusú, színű, formájú matrica közül választhatsz, hogy igazán személyessé tudd tenni az otthonodat, egyben lehetőséget adva a kreativitásod kiteljesedésének.  És mindezt könnyen és gyorsan. Nem igényel Tőled hosszabb előkészületet, és takarításra sincs szükség a dekorálás után.  A matricák felragasztása nagyon egyszerű, és ha eljön a dekorációváltás ideje, akkor nyom nélkül eltávolíthatóak.

Webáruházunkban folyamatosan bővülő választékkal és nagyon kedvező árakkal várunk! Nézz szét, válogass bátran, hogy megtaláld, ami Hozzád és az otthonodhoz a legjobban illik!

További információk

Szín

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,