„Madárkákkal körülvéve” – Választható NÉV és színek

7 990 Ft8 890 Ft

Típus: faltetoválás

Választott NÉV: a megrendelés végén  a Megjegyzés mezőbe szükséges beírni

Leírás

Madárkás , neves falmatrica. Választható NÉV és színek! Azt a nevet, amit szeretnéd, hogy a matricán szerepeljen, a megrendelés végén a „Megjegyzés” mezőbe szükséges beírni.

A madárkás gyerekszoba matrica egy olyan dekoráció, amely egyedi és varázslatos érzetet ad a gyerekszobának. Ezek az aranyos madarak pöttyös tollazatukkal és vidám énekükkel sokunkat megörvendeztettek. Ha szeretnéd, hogy a gyermeked szobája is ezt a vidámságot sugározza, akkor a madárkás falmatrica lehet az ideális választás.

Választható színekben! Ha nem találtad meg a megfelelő árnyalatot, más méretben szeretnéd vagy egyedi ötleted lenne, akkor keress minket bátran!

Az egyik legnagyobb előnye a madárkás falmatricáknak, hogy nagyon könnyen felhelyezhetők és eltávolíthatók. A matricák tartósak és könnyen tisztíthatók, így sok évig szolgálhatnak díszítő elemként a szobában. Ráadásul ha a gyermek kinőtte a madárkás dekorációt, akkor egyszerűen eltávolíthatjuk őket, és kicserélhetjük valami másra. A matricák felragasztásával kapcsolatban sok hasznos információ található Honlapunk „Matrica útmutató” menüpontjában.

További információk

Méret

120cm x 50cm, 140cm x 60cm

Szín

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,