„Emlékek szárnyán” képkeretes falmatrica – Választható színekben

6 990 Ft

Típus: faltetoválás

Kép mérete: 106 cm x 60 cm (kérésre más méretben is elkészítjük)

Fénykép keretek: 9 cm x 13 cm (kérésre más méretben is elkészítjük)

Leírás

Madárkás, képkeretes falmatrica, fali dekoráció. Fedezze fel ezt a különleges és stílusos falmatricát, ami tökéletes megoldást kínál azok számára, akik szeretnék egyedi módon megjeleníteni kedvenc fényképeiket. Ez a matrica kötélről lógó képkereteket ábrázol, melyeket két aranyos madár tart meg a végpontoknál, mintha csak a levegőben lebegnének.

A falmatrica magas minőségű, öntapadós vinyl anyagból készült, ami biztosítja az egyszerű felhelyezést és a tartósságot. A matrica designja olyan, hogy a kötél mentén több képkeret is helyet kap, így a matrica kreatív módon használható fényképek, rajzok vagy akár kedvenc idézetek megjelenítésére. A matrica alkalmazása egyszerű, nincs szükség szögekre vagy más rögzítő eszközökre, így a falak sértetlenek maradnak.

Az egyik legnagyobb előnye ennek a dekoratív matricának a személyre szabhatóság. A kötél, a madarak és a képkeretek színe teljes választható, lehetővé téve, hogy a dekoráció tökéletesen illeszkedjen otthona stílusához és színvilágához. Különböző színekben elérhető, legyen szó visszafogott, természetes árnyalatokról vagy élénk, dinamikus színekről, ez a matrica minden igényt kielégít.

Ez a képkeretes falmatrica nem csak díszítő elemként szolgál, hanem praktikus megoldást is kínál a falak élettel való megtöltésére anélkül, hogy kár keletkezne a felületeken. Ideális választás nappaliba, hálószobába vagy akár gyermekszobába is, ahol a családi emlékek és kedves pillanatok központi helyet kapnak.

Összességében ez a falmatrica stílusos és egyedi, kiválóan feldobja és személyessé teszi bármelyik helyiség hangulatát. Szerezze be ezt a látványos és praktikus falmatricát, és hozza otthonába a kreativitás és elegancia tökéletes ötvözetét.

A keretekbe 9 cm x 13 cm-es képek ragaszthatóak. A faltetoválás részelre bontva kerül szállításra, így a képen láthatótól eltérő módon is felragasztható (pl. a képkeretek vízszintesen is felrakhatóak).

A matricák felragasztásával kapcsolatban sok hasznos információ található Honlapunk „Matrica útmutató” menüpontjában.

További információk

Szín

, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,