Lovas neves falmatrica – Választható NÉV és színek

4 990 Ft7 490 Ft

Típus: faltetoválás

Kép mérete: A méret a választott név hosszától is függ. Kérésre más méretben is elkészítjük.

Választott kezdő betű és NÉV: a megrendelés végén  a Megjegyzés mezőbe szükséges beírni

 

Cikkszám: 127033 Kategóriák: , ,

Leírás

Lovas, neves falmatrica, fali dekoráció. Hozd be az izgalmat és a lovas kalandok varázsát a gyermekszobába az lovas, neves falmatricával! Ez a lenyűgöző dekoráció egy gyönyörű paripát ábrázol, aki méltóságteljesen pózol,mellette pedig a gyermek neve, így személyre szabva és egyedivé téve a matricát.

Ez a lovas falmatrica különböző színekben kapható, így könnyen illeszthető bármilyen belső tér stílusához és színsémájához. A paripa elegáns vonalai és a választható név színes betűi harmonikusan összeolvadnak, létrehozva egy stílusos és egyedi díszítést a falon.

A matrica kiváló minőségű anyagból készül, amely könnyen felhelyezhető és eltávolítható a sima felületekről, mint a falak, ajtók vagy bútorok. A tartós és könnyen tisztítható anyagnak köszönhetően hosszú távon megőrzi élénkségét és szépségét.

Ez a falmatrica nemcsak dísz. A választható név lehetővé teszi, hogy a matrica személyessé váljon, és igazi kincs legyen minden gyermek számára. Ezzel a matricával a lovacska a gyermekszoba kedvenc díszítőeleme lesz, mely feldobja a helyiséget és inspirálja a kicsiket az álmok és kalandok világában.

Választható NÉV és SZÍNEK! Azt a kezdőbetűt és nevet, amit szeretnéd, hogy a falmatricán szerepeljen, a megrendelés végén a „Megjegyzés” mezőbe szükséges beírni.

Választható színekben! Ha nem találtad meg a megfelelő árnyalatot, más méretben szeretnéd vagy egyedi ötleted lenne, akkor keress minket bátran!

A matricák felragasztásával kapcsolatban sok hasznos információt talál Honlapunk „Matrica útmutató” menüpontjában.

További információk

Méret

50cm x 30cm, 65cm x 38cm, 75cm x 52cm

Szín

, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,