Akció!

Kalózhajós magasságmérő falmatrica

5 590 Ft

Típus: falmatrica

Kép mérete: 158 cm x 88 cm

Készleten

Leírás

Kalózhajó magasságmérő falmatrica. Ez a vidám és színes falmatrica ideális kiegészítő minden gyermekszoba számára, ahol a kis felfedezők követhetik növekedésüket egy kalózhajó mellett. A matricán majomkalózok szórakoztató társaságában kalózhajó úszik a tenger hullámain, miközben kincsesládák, pálmafák és a kincses szigetek képeivel teszik még izgalmasabbá a gyerekek számára a magasságuk mérését. A design olyan, mintha egy gyermek mesekönyvből lépett volna elő, tele fantáziával és kalanddal. A falmatrica egy 50 cm x 70 cm-es lapon kerül szállításra, ami a 3. képen látható.

A kalózhajó matrica az otthonod minden szobájában jól mutat, de különösen a gyerekek szobájába ajánljuk. Az ilyen matricák segítenek a gyerekeknek elképzelni a saját tengeri kalandjaikat, és segítenek megteremteni az olyan környezetet, amelyben élvezhetik az általuk kedvelt történeteket és játékokat. Ez a matrica egy hatalmas kalózhajót ábrázol, amely készen áll arra, hogy kihajózzon a tengerre.

A matrica nagyon tartós, és hosszú időn át fennmarad a falon, anélkül hogy elveszítené ragadósságát vagy színeit. A matrica kiváló minőségű anyagból készül, könnyen eltávolítható.

A matricák felragasztásával kapcsolatban sok hasznos információ található Honlapunk „Matrica útmutató” menüpontjában.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kalózhajós magasságmérő falmatrica” értékelése elsőként