Jurassic World / Dínókkal falmatrica – Választható NÉV és színek

3 990 Ft4 990 Ft

Típus: faltetoválás

Választott NÉV: a megrendelés végén  a megjegyzés mezőbe szükséges beírni

Cikkszám: 14141 Kategóriák: , ,

Leírás

Jurassic world dínós falmatrica. Választható NÉV és SZÍNEK! Azt a nevet, amit szeretnéd, hogy a matricán szerepeljen, a megrendelés végén a “Megjegyzés” mezőbe szükséges beírni. A képen láthatótól eltérő módon is felragaszthatóak a minták.

Ha szeretnéd egyedivé és hangulatossá tenni az otthonodat, és mindezt egyszerűen, akkor a falmatrica és a faltetoválás a legjobb választás. A dinoszaurusz mintájú dekoráció minden korosztály számára ideális lehet. Gyermekek szobájában különösen jól mutat, hiszen a dinoszauruszok számos gyermek számára kedvenc állatok. A fiúk különösen szeretik a dínókat, és a falmatrica szinte bármilyen fiús szoba díszítéséhez passzol.

Választható színekben! Ha nem találtad meg a megfelelő árnyalatot, más méretben szeretnéd vagy egyedi ötleted lenne, akkor keress minket bátran!

A matricák felragasztásával kapcsolatban sok hasznos információt talál Honlapunk „Matrica útmutató” menüpontjában.

A falmatrica kiváló minőségű anyagból készült, mely ellenáll a fakulásnak és az elszíneződésnek. Az anyag sima és könnyen tisztítható, így a matrica hosszú éveken át csodásan fog mutatni a falon. Az alkalmazása rendkívül egyszerű.

Végső soron, a dínót ábrázoló falmatrica egy igazi ajándék a dinoszauruszok rajongóinak. Tökéletes módja annak, hogy a szobád megjelenését feldobjuk, azok a falakat, amelyek addig csak üresen álltak, gyönyörűen díszíthetőek velük.

További információk

Méret

30cm x 26cm, 48cm x 42cm

Szín

, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,