„Sebes nyílvessző falmatrica” – Választható NÉV és színek

3 390 Ft5 990 Ft

Típus: faltetoválás

Választott NÉV: a megrendelés végén  a Megjegyzés mezőbe szükséges beírni (A méret a választott név hosszától is függ. Kérésre más méretben is elkészítjük.)

Cikkszám: 133370 Kategória:

Leírás

Neves falmatrica választható névvel, színben és méretben!

Testreszabható méret: A matrica különböző méretben kapható, hogy illeszkedjen a rendelkezésre álló helyhez. Választhatsz egy kisebb méretet, hogy csak egy kis sarokban helyezd el, vagy egy nagyobb méretet, hogy fókuszponttá váljon a szobádban.

Többféle színválaszték: Válaszd ki a neked leginkább tetsző színt, hogy tökéletesen illeszkedjen a szobád vagy enteriőröd stílusához. A színes matricák kreatív megoldást nyújtanak a személyre szabásra.

Egyszerű alkalmazás: A matrica felhelyezése egyszerű és gyors, anélkül, hogy a faladon bármilyen maradandó nyomot hagynának. Ha úgy döntesz, hogy itt a dekoráció váltás ideje, nem fogja megsérteni a falfelületet vagy a festéket.

Választható név és színek! Azt a nevet, amit szeretnéd, hogy a matricán szerepeljen, a megrendelés végén a „Megjegyzés” mezőbe szükséges beírni.

Ha nem találtad meg a megfelelő árnyalatot, más méretben szeretnéd vagy egyedi ötleted lenne, akkor keress minket bátran!

A matricák felragasztásával kapcsolatban sok hasznos információ található Honlapunk „Vásárlási információk/Matrica útmutató” menüpontjában.

További információk

Méret

7,5cm x 45cm, 10cm x 60cm, 13cm x 80cm, 16,5cm x 100cm, 20cm x 120cm

Szín

, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,