Halloween tökfej matrica szett – Választható színekben

3 190 Ft

Típus: faltetoválás

Lap mérete: a 2. képen látható elrendezésben értendő. 1-1 tökfej mérete kb 9,5 cm x 9,5 cm.(a tökfejek külön-külön is felragaszthatóak! Kérésre más méretben is elkészítjük)

Cikkszám: 232378 Kategória:

Leírás

Halloween falmatrica szett. A legtöbb országban ismerik Halloween ünnepét. Éjjel rémisztő jelmezekbe bújnak kicsik és nagyok, kísértet történeteket mesélnek, mulatnak és természetesen töklámpásokat faragnak. Sokan az otthonukat is igazi szellemkastéllyá változtatják rémisztőbbnél rémisztőbb dekorációkkal. Ha Te is szeretnél egy kis Halloween-hangulatot csempészni az otthonodba, akkor ez a faltetoválás szett nagyon jó választás.

Választható színekben! Ha nem találtad meg a megfelelő árnyalatot, más méretben szeretnéd vagy egyedi ötleted lenne, akkor keress minket bátran!

A csomag a képen látható minden mintát tartalmaz, és mindegyik külön-külön felragasztható. A választható méret a 2. képen látható elrendezésben értendő. 1-1 tökfej mérete kb 9,5 cm x 9,5 cm.

A matricák felragasztásával kapcsolatban sok hasznos információ található Honlapunk „Vásárlási információk/Matrica útmutató” menüpontjában.

További információk

Szín

, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,