Hal, szálka – autó matrica

2 490 Ft2 990 Ft

Típus: autó dekoráció (tetoválás)

Cikkszám: 214495 Kategória:

Leírás

Hal, szálka, horgász autó matrica. Ez a hal csontvázat ábrázoló jármű dekoráció egy izgalmas és egyedi dizájnnal rendelkező matrica, melyet autókra lehet felragasztani. Az ilyen típusú matricák egyre népszerűbbek, mivel segítenek az autótulajdonosoknak kifejezni az egyéniségüket és az érdeklődési körüket. A hal csontvázat ábrázoló dekoráció különösen érdekes lehet azok számára, akik a horgászatot, a tengeri életet vagy általában az állatokat szeretik.

Az ábrázolt halcsontváz testreszabható méretben és színben is elérhető, így minden autóra illeszthető. A halcsontvázat ábrázoló matrica az autó hátsó vagy oldalsó ablakaira, sárvédőire, de akár az ajtóra is felragasztható. A matricák rendkívül tartósak és időjárásállóak, így évekig élvezheti a matrica látványát az autó tulajdonosa.

A tetoválás a képen feketével látható minta. A dekoráció a választott színű speciális fóliából kerül kivágásra, így nem lesz zavaró átlátszó fóliarész sem a széleken, sem a mintán belül.

Ha nem találtad meg a megfelelő árnyalatot, más méretben szeretnéd vagy egyedi ötleted lenne, akkor keress minket bátran!

A matricák felragasztásával kapcsolatban sok hasznos információ található Honlapunk „Matrica útmutató” menüpontjában.

További információk

Méret

6,5cm x 12cm, 8,5cm x 15cm

Szín

,