Gamer matrica – Választható színek

790 Ft

Típus: faltetoválás

Kép mérete: 13 cm x 8 cm (kérésre más méretben is elkészítjük)

Leírás

Gamer villanykapcsoló/konnektor matrica választható színekben! Fejezd ki a szenvedélyedet egyedi módon a” Gamer Kapcsoló” matricával! Ez a kreatív dekorelem egy Xbox konzolt ábrázol, amely tökéletes kiegészítője lehet minden játékos szobának.

A részletgazdag tervezésű matrica a valóságos Xbox konzolt utánozza, beleértve a karakteres gombokat, a jól felismerhető Xbox logót és a konzol karakterisztikáját. Ez a matrica valódi érzést kölcsönöz a játék világából, miközben a praktikusságát is megőrzi. Ez a dekorelem nem csak díszít, hanem a játékosok otthonában is egyedivé és személyessé teszi a játékélményt. Engedd szabadjára a játékos lelkedet ezzel az egyedi és stílusos matricával!

A matrica magas minőségű, ellenálló anyagból készül, amely könnyen tisztítható és ellenáll az időjárási hatásoknak. Könnyen felhelyezhető a falra vagy más sík felületre.

Ha nem találtad meg a megfelelő árnyalatot, más méretben szeretnéd vagy egyedi ötleted lenne, akkor keress minket bátran!

A matricák felragasztásával kapcsolatban sok hasznos információ található Honlapunk „Vásárlási információk/Matrica útmutató” menüpontjában.

További gamer matricát webshopunk alábbi oldalán találsz, de egyedi ötleteket is megvalósítunk!

https://easydekor.hu/termekkategoria/gyerekszoba-falmatrica/gamer-falmatrica/

 

További információk

Szín

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,