Gamer I. falmatrica – Választható NÉV és színek

4 690 Ft8 990 Ft

Típus: faltetoválás

Választott NÉV: a megrendelés végén  a Megjegyzés mezőbe szükséges beírni (A méret a választott név hosszától is függ. Kérésre más méretben is elkészítjük.)

Cikkszám: 13337 Kategóriák: ,

Leírás

Gamer falmatrica. Legyen szó akár fiatalabb, akár idősebb gamer rajongókról, ez a Gamer falmatrica remek választás lesz a játékszobába, hálószobába vagy a nappaliba. Töltsd el a játékélménytől fűtött pillanatokat ezekkel az ikonikus Xbox konzolokkal, és add meg szobádnak azt a különleges atmoszférát, amit igazán megérdemel!

Többféle színválaszték: Válaszd ki a neked leginkább tetsző színt, hogy tökéletesen illeszkedjen a szobád vagy enteriőröd stílusához. A színes matricák kreatív megoldást nyújtanak a személyre szabásra.

Testreszabható méret: A matrica különböző méretben kapható, hogy illeszkedjen a rendelkezésre álló helyhez. Választhatsz egy kisebb méretet, hogy csak egy kis sarokban helyezd el, vagy egy nagyobb méretet, hogy fókuszponttá váljon a szobádban.

Egyszerű alkalmazás: A matrica felhelyezése egyszerű és gyors, anélkül, hogy a faladon bármilyen maradandó nyomot hagynának. Ha úgy döntesz, hogy itt a dekoráció váltás ideje, nem fogja megsérteni a falfelületet vagy a festéket.

Választható név és színek! Azt a nevet, amit szeretnéd, hogy a matricán szerepeljen, a megrendelés végén a „Megjegyzés” mezőbe szükséges beírni.

Ha nem találtad meg a megfelelő árnyalatot, más méretben szeretnéd vagy egyedi ötleted lenne, akkor keress minket bátran!

A matricák felragasztásával kapcsolatban sok hasznos információ található Honlapunk „Vásárlási információk/Matrica útmutató” menüpontjában.

További információk

Méret

43cm x 47cm, 55cm x 60cm, 78cm x 85cm

Szín

, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,