Nevek és foci falmatrica- Választható NÉV és színek

5 990 Ft

Típus: faltetoválás

Kép mérete: 63 cm x 43 cm (A méret a választott név hosszától is függ. Kérésre más méretben is elkészítjük.)

Választott kezdő betű és NÉV: a megrendelés végén  a Megjegyzés mezőbe szükséges beírni

Minta1: az első képen szürkével látható nagybetű

Minta2: az első képen kék színnel látható név és focilabda

Cikkszám: 1294 Kategóriák: ,

Leírás

Focis falmatrica. Választható NÉV és SZÍNEK! Azt a kezdőbetűt és nevet, amit szeretnéd, hogy a falmatricán szerepeljen, a megrendelés végén a „Megjegyzés” mezőbe szükséges beírni.

A falmatrica egy olyan dekoráció, amely képes feldobni a falakat és élettel tölti meg a szobát. A focilabdát ábrázoló falmatrica nemcsak a sportrajongók számára lehet vonzó, hanem a gyerekek és a fiatalok számára is nagyon érdekes lehet.

Választható színekben! Ha nem találtad meg a megfelelő árnyalatot, más méretben szeretnéd vagy egyedi ötleted lenne, akkor keress minket bátran!

A matricák felragasztásával kapcsolatban sok hasznos információ található Honlapunk „Matrica útmutató” menüpontjában.

A falmatrica kiváló minőségű és tartós anyagból készül, így évekig szépen mutat majd a falon. A matrica könnyen felhelyezhető, eltávolítható, így ideális megoldás lehet azoknak, akik időnként szeretik változtatni a faldekorációt.

A focilabdát ábrázoló falmatrica lehetőséget ad arra, hogy valódi fociélményt teremtsünk a falunkon. Többféle színben kapható, így könnyen illeszthető a szoba dekorációjához. A fekete-fehér változatok a klasszikus megjelenést követik, de a piros, kék vagy zöld változatokkal érdekes kontrasztokat is létrehozhatunk.

A matrica nem csak a falon, hanem más felületeken is használható. A bútorokra, ajtókra vagy ablakokra is felhelyezhető, így a szobánk egészének dekorációját feldobhatjuk vele.

A falmatrica egy egyszerű és olcsó megoldás a szobadekorációban, de hatása nagyon látványos lehet. A focilabdát ábrázoló falmatrica különleges megjelenést kölcsönözhet a szobánknak és azoknak is szórakoztató lehet, akik nem feltétlenül rajonganak a focért.

További információk

Minta1

Fekete – matt, Fekete – fényes, Fehér – matt, Fehér – fényes, Sárga – matt, Narancs – matt, Rózsaszín – matt, Lila – matt, Piros – matt, Piros – fényes, Világoskék – matt, Kék – matt, Türkiz – matt, Lime zöld – matt, Sötétzöld – matt, Világos barna – matt, Nugát barna – matt, Szürke – matt, Sötét szürke – matt, Arany – fényes, Ezüst – fényes

Minta2

Fekete – matt, Fekete – fényes, Fehér – matt, Fehér – fényes, Sárga – matt, Narancs – matt, Rózsazsín – matt, Lila – matt, Piros – matt, Piros – fényes, Világoskék – matt, Kék – matt, Türkiz – matt, Lime zöld – matt, Sötétzöld – matt, Világosrbarna – matt, Nugát barna – matt, Szürke – matt, Sötét szürke – matt, Arany – fényes, Ezüst – fényes