Focilabdákkal körülvéve falmatrica – Választható NÉV és színek

5 490 Ft6 990 Ft

Típus: faltetoválás

Választott NÉV: a megrendelés végén  a megjegyzés mezőbe szükséges beírni

Minta1: az első képen feketével látható NÉV

Minta2: az első képen kék színben látható focilabdák

Cikkszám: 14121 Kategóriák: ,

Leírás

Focilabda falmatrica. Választható NÉV és SZÍNEK! Azt a nevet, amit szeretnéd, hogy a matricán szerepeljen, a megrendelés végén a “Megjegyzés” mezőbe szükséges beírni. A képen láthatótól eltérő módon is felragaszthatóak a minták.

Ha szeretnéd egyedivé és hangulatossá tenni az otthonodat, és mindezt egyszerűen, akkor a falmatrica és a faltetoválás a legjobb választás. A foci az egyik legnépszerűbb labdajáték a világon, és sok ember számára jelent többet, mint csak egy egyszerű játékszert. Választhat klasszikus, fekete-fehér designokat, vagy élénkebb, színes verziókat is.

Választható színekben! Ha nem találtad meg a megfelelő árnyalatot, más méretben szeretnéd vagy egyedi ötleted lenne, akkor keress minket bátran!

A matricák felragasztásával kapcsolatban sok hasznos információt talál Honlapunk „Matrica útmutató” menüpontjában.

Választott NÉV: a megrendelés végén  a megjegyzés mezőbe szükséges beírni

Minta1: az első képen feketével látható NÉV

Minta2: az első képen kék színben látható focilabdák

A focilabdás falmatrica egy nagyon rugalmas és sokoldalú dekorációs elem. A matrica kiválasztása lehetővé teszi, hogy a lakás számos helyiségében használhassa, például a nappaliban, a hálószobában, a gyerekszobában vagy az irodában. A falmatricák kiválasztása azért is népszerű, mert könnyen eltávolíthatóak, így akár gyakran változtathatja a lakberendezését anélkül, hogy bármilyen kárt okozna a falakon.

A focilabdát ábrázoló falmatrica sokféle méretben elérhető, így kiválaszthatja a legmegfelelőbbet a fal mérete és az adott helyiség stílusa alapján. A matricák minősége kiváló, és éveken át megőrzik eredeti színüket és állapotukat, ami különösen fontos, ha hosszú távra tervezi a faldekorációját.

A matrica nem csak a falon, hanem más felületeken is használható. A bútorokra, ajtókra vagy ablakokra is felhelyezhető, így a szobánk egészének dekorációját feldobhatjuk vele.

A falmatrica egy egyszerű és olcsó megoldás a szobadekorációban, de hatása nagyon látványos lehet. A focilabdát ábrázoló falmatrica különleges megjelenést kölcsönözhet a szobánknak és azoknak is szórakoztató lehet, akik nem feltétlenül rajonganak a focért.

További információk

Méret

80cm x 42cm, 112cm x 58cm

Minta1

Fekete – matt, Fekete – fényes, Fehér – matt, Fehér – fényes, Sárga – matt, Narancs – matt, Piros – matt, Piros – fényes, Világoskék – matt, Kék – matt, Türkiz – matt, Lime zöld – matt, Sötétzöld – matt, Világos barna – matt, Nugát barna – matt, Szürke – matt

Minta2

Fekete – matt, Fekete – fényes, Fehér – matt, Fehér – fényes, Sárga – matt, Narancs – matt, Piros – matt, Piros – fényes, Világoskék – matt, Kék – matt, Türkiz – matt, Lime zöld – matt, Sötétzöld – matt, Világosrbarna – matt, Nugát barna – matt, Szürke – matt