Focilabdák falmatrica szett – Választható színek

4 390 Ft

Típus: faltetoválás

Kép mérete: 8 db 14 cm x 14 cm (kérésre más méretben vagy más darabszámban is elkészítjük)

Cikkszám: 1192 Kategória:

Leírás

Focilabdák falmatrica. Ez a falmatrica szett (8 db focilabda) minden kisfiú vagy foci rajongó felnőtt szobájának elengedhetetlen díszítő eleme. A foci az egyik legkedveltebb labdajáték a világon. Fiataloktól az idősekig nagyon sokan szeretik játszani és nézni is ezt a sport, sőt számos országban óriási  rajongás kíséri a helyi csapatokat, focistákat, mérkőzéseket.

A faltetoválás szett 8 darab 14 cm x 14 cm-es focilabdából áll, ami a 2. képen látható.

Ha nem találtad meg a megfelelő árnyalatot, más méretben szeretnéd, vagy egyedi ötleted lenne, akkor keress minket bátran!

A matricák felragasztásával kapcsolatban sok hasznos információ található Honlapunk „Matrica útmutató” menüpontjában.

 

A falmatrica kiváló minőségű és tartós anyagból készül, így évekig szépen mutat majd a falon. A matrica könnyen felhelyezhető, eltávolítható és újrahasznosítható, így ideális megoldás lehet azoknak, akik időnként szeretik változtatni a lakberendezést.

A falmatrica többféle színben kapható, így könnyen illeszthető a szoba dekorációjához. A fekete-fehér változatok a klasszikus megjelenést követik, de a piros, kék vagy zöld változatokkal érdekes kontrasztokat is létrehozhatunk.

A matrica nem csak a falon, hanem más felületeken is használható. A bútorokra, ajtókra vagy ablakokra is felhelyezhető, így a szobánk egészének dekorációját feldobhatjuk vele.

A falmatrica egy egyszerű és olcsó megoldás a szobadekorációban, de hatása nagyon látványos lehet. A focilabdát ábrázoló falmatrica különleges megjelenést kölcsönözhet a szobánknak és azoknak is szórakoztató lehet, akik nem feltétlenül rajonganak a focért.

További információk

Szín

, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,