Foci és emlékek falmatrica – Választható színek

6 990 Ft

Típus: faltetoválás

Kép mérete: 85 cm x 60 cm

Fénykép keretek: 9 cm x 13 cm (kérésre más méretben is elkészítjük)

Leírás

Focis, fényképes falmatrica, fali dekoráció. Hozza el a futball szeretetét otthonába ezzel az egyedülálló és stílusos falmatricával, amely egy focilabdát ábrázol, beágyazva egy végtelen jelbe, melyből képkeretek lógnak alá. Ez a kreatív és inspiráló design tökéletes választás minden futballrajongó számára, aki szeretné egyedi módon megörökíteni és kiállítani kedvenc pillanatait, családi fotóit vagy akár kedvenc játékosairól készült képeket.

  • Egyedi és Inspiráló Design: A focilabda a végtelen jel közepén nem csak a futball iránti végtelen szeretetet szimbolizálja, de egyedi vizuális élményt is nyújt, amely minden szobát különlegessé tesz.
  • Személyre Szabható Színek: Választhat a széles színválasztékból, hogy tökéletesen illeszkedjen a dekoráció a szoba hangulatához és színsémájához. Akár egy csapat színeit szeretné tükrözni, akár a szoba általános dekorációjához illő árnyalatot keres, mindenki megtalálhatja a tökéletes opciót.
  • Könnyű Felhelyezés és Tartós Anyag: Az öntapadós, magas minőségű anyag garantálja a könnyű felhelyezést és a hosszú távú tartósságot. A matrica sima falra is könnyen felhelyezhető, és amikor eljön az ideje, nyom nélkül eltávolítható.
  • Könnyen Tisztítható: A falmatrica könnyen tisztítható felülettel rendelkezik, így az idő múlásával is megőrzi friss és élénk megjelenését.

Ez a falmatrica nemcsak dekoratív elemként szolgál, hanem lehetőséget biztosít arra is, hogy a futball iránti szenvedélyt és a fontos emlékeket a falakon keresztül is megossza. Legyen szó gyerekszobáról, nappaliról vagy bármely más helyiségről, ahol a futball szeretete otthonra talál, ennek a falmatricának garantáltan sikere lesz. Ajándéknak is tökéletes.

A keretekbe 9 cm x 13 cm-es képek ragaszthatóak. A faltetoválás részelre bontva kerül szállításra, így a képen láthatótól eltérő módon is felragasztható (pl. a képkeretek vízszintesen is felrakhatóak).

Választható színekben! Ha nem találtad meg a megfelelő árnyalatot, más méretben szeretnéd vagy egyedi ötleted lenne, akkor keress minket bátran!

A matricák felragasztásával kapcsolatban sok hasznos információ található Honlapunk „Matrica útmutató” menüpontjában.

További információk

Szín

, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,