Festék paca névvel falmatrica- Választható név és színek

3 990 Ft5 490 Ft

Típus: faltetoválás

Választott NÉV: a megrendelés végén  a Megjegyzés mezőbe szükséges beírni

Cikkszám: 13333 Kategóriák: ,

Leírás

Festék paca falmatrica. Dobja fel otthona vagy munkahelye falait ezzel az egyedi és kreatív falmatricával, amely egy látványos festékpacát ábrázol, középpontjában egy választható névvel. Tökéletes választás azok számára, akik szeretnének egy kis személyességet adni helyiségük dekorációjához, miközben egy modern és művészi atmoszférát teremtenek.

  • Személyre szabhatóság: A választott név beleolvad a festékpaca dinamikus és kifejező formájába, lehetővé téve, hogy egyedi és személyes dekorációt hozzon létre. Tökéletes módja annak, hogy megmutassa saját stílusát vagy megörökítse szerettei nevét egy különleges módon.
  • Színválaszték: A dekoráció színe teljes mértékben testreszabható, így garantáltan megtalálja a tökéletes árnyalatot, amely illeszkedik otthona vagy irodája stílusához és színvilágához. Akár egy világos és élénk színt, akár egy finomabb árnyalatot keres, a lehetőségek széles skáláján mozoghat.
  • Könnyű alkalmazás: A falmatrica kiváló minőségű, öntapadós anyagból készült, ami könnyű felhelyezést biztosít. Sima falra is könnyen felhelyezhető, és amennyiben változtatni szeretne a dekoráción, nyom nélkül eltávolítható.
  • Tartós és könnyen tisztítható: Az anyag tartóssága biztosítja, hogy a matrica hosszú távon megőrzi színét és formáját. Könnyen tisztítható, így a friss és élénk megjelenést hosszú időn keresztül megőrizheti.

Választható NÉV és SZÍNEK! Azt a nevet, amit szeretnéd, hogy a matricán szerepeljen, a megrendelés végén a „Megjegyzés” mezőbe szükséges beírni.

A matricák felragasztásával kapcsolatban sok hasznos információt talál Honlapunk „Matrica útmutató” menüpontjában.

További információk

Méret

19cm x 45cm, 25cm x 60cm, 32cm x 74cm

Szín

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,