Építőkocka magasságmérő falmatrica

8 990 Ft

Típus: falmatrica

Kép mérete: 176 cm x 150 cm

Készleten

Cikkszám: 1028 Kategóriák: ,

Leírás

Építőkocka magasságmérő falmatrica, fali dekoráció. Hozd be a színeket és a játékosságot a gyermekszobába ezzel a magasságmérő falmatricával! Ez a vidám és kreatív dekoráció egy izgalmas építőkocka világot ábrázol, mely tele van vidám mintákkal és színes formákkal, hogy a gyermek számára érdekes és szórakoztató legyen a növekedését követni.

A falmatrica élénk színekben és részletgazdag mintákkal rendelkezik, amelyek vonzzák a gyermek figyelmét és kreativitását. A magasságmérő skála egyedi és játékos grafikájú, ami megkönnyíti a gyermeknek a saját fejlődésének nyomon követését, miközben vidám pillanatokat varázsol a szobába.

A matrica szett felhelyezése egyszerű és gyors, nem igényel speciális eszközöket vagy előkészületeket. A matrica könnyedén eltávolítható, nem hagy maradványokat, így bármikor frissítheted a szoba dekorációját anélkül, hogy kárt tenne a felületben.

Az „Építőkocka” falmatrica nem csak dísz. Ideális választás minden olyan szülőnek, aki szeretné megörökíteni gyermekének növekedését, miközben vidám és kreatív környezetet teremt a gyermekszobában. Ez a matrica garantáltan mosolyt csal minden gyermek arcára, miközben felfedezik az építőkockák világát és követik a növekedésüket.

A falmatrica szett két 60 cm x 90 cm-es lapon kerül szállításra, ami a 3. képen látható. 160 cm-es magasságig lehet mérni vele.

A matricák felragasztásával kapcsolatban sok hasznos információ található Honlapunk „Matrica útmutató” menüpontjában.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Építőkocka magasságmérő falmatrica” értékelése elsőként