Nevek elefánival II. falmatrica- Választható NÉV és színek

5 490 Ft

Típus: faltetoválás

Kép mérete: 62 cm x 70 cm (A méret a választott név hosszától is függ. Kérésre más méretben is elkészítjük.)

Választott kezdő betű és NÉV: a megrendelés végén  a Megjegyzés mezőbe szükséges beírni

Minta1: az első képen fehérrel látható nagybetű és felhők

Minta2: az első képen sötétszürkével látható név és elefánt

Cikkszám: 127037 Kategóriák: ,

Leírás

Elefántos, neves falmatrica. Hozd be a bájos és játékos hangulatot a gyermekszobába a „Nevek elefánival” nevű falmatricával! Ez a varázslatos dekoráció egy aranyos kis elefántot ábrázol gyermeked nevével, körülötte pedig vidám felhők lebegnek, hogy mosolyt csaljanak a gyerkőcök arcára.

A falmatrica választható színei segítségével könnyedén illeszthető bármilyen belső tér stílusához és színsémájához. A matrica élénk színekkel rendelkezik, amelyek vonzzák a gyermek figyelmét és képzeletét, miközben varázslatos atmoszférát teremtenek a szobában.

A matrica könnyen felhelyezhető a falra, a választható név pedig személyessé és egyedivé teszi a dekorációt.  A „Nevek elefánival” falmatrica nemcsak egy dísz. Ideális választás minden olyan helyiségbe, ahol a vidámság és a kreativitás fontos szerepet játszik.

Választható NÉV és SZÍNEK! Azt a kezdőbetűt és nevet, amit szeretnéd, hogy a falmatricán szerepeljen, a megrendelés végén a „Megjegyzés” mezőbe szükséges beírni.

Választható színekben! Ha nem találtad meg a megfelelő árnyalatot, más méretben szeretnéd vagy egyedi ötleted lenne, akkor keress minket bátran!

A matricák felragasztásával kapcsolatban sok hasznos információ található Honlapunk „Vásárlási információk/Matrica útmutató” menüpontjában.

Webáruházunkban folyamatosan bővülő választékkal és nagyon kedvező árakkal várunk! Nézz szét, válogass bátran, hogy megtaláld, ami Hozzád és az otthonodhoz a legjobban illik!

További információk

Minta1

Fekete – matt, Fekete – fényes, Fehér – matt, Fehér – fényes, Sárga – matt, Narancs – matt, Rózsaszín – matt, Lila – matt, Piros – matt, Piros – fényes, Világoskék – matt, Kék – matt, Türkiz – matt, Lime zöld – matt, Sötétzöld – matt, Világos barna – matt, Nugát barna – matt, Szürke – matt, Sötét szürke – matt, Arany – fényes, Ezüst – fényes

Minta2

Fekete – matt, Fekete – fényes, Fehér – matt, Fehér – fényes, Sárga – matt, Narancs – matt, Rózsazsín – matt, Lila – matt, Piros – matt, Piros – fényes, Világoskék – matt, Kék – matt, Türkiz – matt, Lime zöld – matt, Sötétzöld – matt, Világosrbarna – matt, Nugát barna – matt, Szürke – matt, Sötét szürke – matt, Arany – fényes, Ezüst – fényes