Nevek elefánival falmatrica – Választható NÉV és színek

5 490 Ft

Típus: faltetoválás

Kép mérete: 63 cm x 73 cm (A méret a választott név hosszától is függ. Kérésre más méretben is elkészítjük.)

Választott kezdő betű és NÉV: a megrendelés végén  a Megjegyzés mezőbe szükséges beírni

Minta1: az első képen kékkel látható nagybetű és csillagok

Minta2: az első képen sötétszürkével látható név és elefánt

Cikkszám: 12703 Kategóriák: ,

Leírás

Elefántos, neves gyerekszoba falmatrica. Alakítsd át a gyerekszobát egy varázslatos kuckóvá a „Nevek elefánival” személyre szabható neves falmatricával. Ez a matrica egy aranyos kis elefántot és a választott nevet ábrázolja csillagokkal körülvéve, ami tökéletes módja annak, hogy hozzáadj egy kis varázslatot a gyerekszoba falaihoz, miközben egyedi személyiségének megfelelően alakítod ki a teret.

Színek és Dizájn: Személyre szabható a matrica színe, így tökéletesen illeszkedik a szoba már meglévő dekorációjához. Az elefánt figura mellett a gyermek neve is megjelenik, amit egyedi betűtípussal is kérhtesz. Az aranyos elefánt szimbólum a bölcsességet és az erőt képviseli, miközben játékos és meghitt hangulatot visz a szobába.

Anyaga és Mérete: Kiváló minőségű, öntapadós vinilből készült, amely garantálja a hosszú távú tartósságot és a könnyű tisztíthatóságot. A matrica mérete testreszabható, hogy illeszkedjen a különböző méretű falakhoz és helyiségekhez.

Alkalmazás: Egyszerűen felhelyezhető bármilyen sima és tiszta felületre, mint például falak, ajtók, vagy bútorok, és szükség esetén nyom nélkül eltávolítható. A felrakása gyors és egyszerű, nem igényel szakértelmet.

Ideális Választás: Legyen az babaköszöntő ajándék, keresztelői meglepetés, születésnapi ajándék, vagy csak egy kedves gesztus, hogy személyesebbé tedd a gyerekszobát, a „Nevek elefánival” személyre szabható névfalmatrica tökéletes választás. Hozd el az elefántok békés világát a gyerekszobába ezzel a személyre szabható és színes dekorációval!

Választható NÉV és SZÍNEK! Azt a kezdőbetűt és nevet, amit szeretnéd, hogy a falmatricán szerepeljen, a megrendelés végén a „Megjegyzés” mezőbe szükséges beírni.

Választható színekben! Ha nem találtad meg a megfelelő árnyalatot, más méretben szeretnéd vagy egyedi ötleted lenne, akkor keress minket bátran!

A matricák felragasztásával kapcsolatban sok hasznos információ található Honlapunk „Vásárlási információk/Matrica útmutató” menüpontjában.

További információk

Minta1

Fekete – matt, Fekete – fényes, Fehér – matt, Fehér – fényes, Sárga – matt, Narancs – matt, Rózsaszín – matt, Lila – matt, Piros – matt, Piros – fényes, Világoskék – matt, Kék – matt, Türkiz – matt, Lime zöld – matt, Sötétzöld – matt, Világos barna – matt, Nugát barna – matt, Szürke – matt, Sötét szürke – matt, Arany – fényes, Ezüst – fényes

Minta2

Fekete – matt, Fekete – fényes, Fehér – matt, Fehér – fényes, Sárga – matt, Narancs – matt, Rózsazsín – matt, Lila – matt, Piros – matt, Piros – fényes, Világoskék – matt, Kék – matt, Türkiz – matt, Lime zöld – matt, Sötétzöld – matt, Világosrbarna – matt, Nugát barna – matt, Szürke – matt, Sötét szürke – matt, Arany – fényes, Ezüst – fényes