Egyiptomi piramisok falmatrica – Választható színben

7 990 Ft

Típus: faltetoválás

Méret: 55 cm x 100 cm

Cikkszám: 676767 Kategória:

Leírás

Piramisok falmatrica. Az egyiptomi piramisok történelmi jelentősége és rejtélyes mivolta az idők kezdete óta lenyűgözi az embereket. Az évezredek során több száz piramis épült az ókori Egyiptomban, amelyek közül néhány a mai napig megmaradt. Ha Te is rajongsz az egyiptomi piramisokért és szeretnéd az otthonát díszíteni egy ilyen történelmi jelentőséggel bíró műalkotással, akkor a falmatricák tökéletes megoldást jelentenek.

Az egyiptomi piramisokat ábrázoló falmatrica egy igazán különleges és exkluzív díszítőelem lehet a nappaliban, hálószobában vagy akár a dolgozószobában. Ez a falmatrica tökéletes választás azoknak az embereknek, akik szeretnék a szemük előtt tartani az ókori egyiptomi civilizáció történetét és kultúráját.

A falmatrica kiváló minőségű vinil anyagból készült, amely garantálja, hogy hosszú évekig kitart majd, anélkül, hogy elhalványulna vagy megsérülne. Az anyag vastag, ugyanakkor könnyű és rugalmas, így a matrica könnyen felhelyezhető és eltávolítható a falról anélkül, hogy kárt tenne benne.

A dekoráció a képen feketével látható minta. Választható színekben! Ha nem találtad meg a megfelelő árnyalatot, más méretben szeretnéd vagy egyedi ötleted lenne, akkor keress minket bátran!

A matricák felragasztásával kapcsolatban sok hasznos információ található Honlapunk „Matrica útmutató” menüpontjában.

További információk

Szín

, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,