„Vidám egér névvel falmatrica” – Választható NÉV és színek

5 590 Ft

Típus: faltetoválás

Kép mérete: 45 cm x 42 cm (A méret a választott név hosszától is függ.)

Választott NÉV: a megrendelés végén  a Megjegyzés mezőbe szükséges beírni (A méret a választott név hosszától is függ. Kérésre más méretben is elkészítjük.)

Cikkszám: 133375 Kategóriák: ,

Leírás

Egeres, neves falmatrica választható névvel és színben!

Tedd egyedivé és vidámmá a gyermekszobát ezzel falmatricával! Ez a mókás dekoráció egy játékos egeret ábrázol, aki boldogan mosolyog, körülötte pedig a választható név adja meg a matrica személyességét és egyediségét.

A falmatrica színei közül választhatsz, így könnyen illeszthető minden belső tér stílusához és színsémájához. A vidám és élénk színek, kombinálva az egeres motívummal, egy örömteli és barátságos atmoszférát teremtenek a szobában.

Egyszerű alkalmazás: A matrica felhelyezése egyszerű és gyors, anélkül, hogy a faladon bármilyen maradandó nyomot hagynának. Ha úgy döntesz, hogy itt a dekoráció váltás ideje, nem fogja megsérteni a falfelületet vagy a festéket.

Testreszabható méret: A matrica különböző méretben kapható, hogy illeszkedjen a rendelkezésre álló helyhez. Választhatsz egy kisebb méretet, hogy csak egy kis sarokban helyezd el, vagy egy nagyobb méretet, hogy fókuszponttá váljon a szobádban.

Többféle színválaszték: Válaszd ki a neked leginkább tetsző színt, hogy tökéletesen illeszkedjen a szobád vagy enteriőröd stílusához. A színes matricák kreatív megoldást nyújtanak a személyre szabásra.

Választható név és színek! Azt a nevet, amit szeretnéd, hogy a matricán szerepeljen, a megrendelés végén a „Megjegyzés” mezőbe szükséges beírni.

Ha nem találtad meg a megfelelő árnyalatot, más méretben szeretnéd vagy egyedi ötleted lenne, akkor keress minket bátran!

A matricák felragasztásával kapcsolatban sok hasznos információ található Honlapunk „Vásárlási információk/Matrica útmutató” menüpontjában.

További információk

Szín

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,