Eat. Sleep.Game. falmatrica – Választható színek

6 490 Ft15 990 Ft

Típus: faltetoválás

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

Az „Eat. Sleep. Game.” gamer falmatrica tökéletes választás minden szenvedélyes játékos számára, akik szeretnék egyedi módon kifejezni hűségüket a játékok iránt. Ez a stílusos matrica nem csupán dekoráció, hanem egy életérzés és életstílus kifejezője is, amely azonnal feldobja a szoba atmoszféráját.

A matrica három alapvető játékos tevékenységet ragad meg: enni, aludni és játszani. Ezek a szavak nem csupán a napi rutin fontos elemeit jelképezik, hanem azt az elszántságot és elkötelezettséget is, amit a játékok iránt érzünk. A matrica összefoglalja a gamer életmód lényegét: az élelem, a pihenés és a játék mind a hobbink részét képezik.

A dizájn és a betűtípus a modern minimalista stílust követi, ami bármilyen belső térbe tökéletesen illeszkedik. Az egyszerűség és a letisztultság lehetővé teszi, hogy a matrica könnyedén harmonizáljon a különböző dekorációs stílusokkal, legyen szó hálószobáról, nappaliról vagy akár játékszobáról.

A matrica magas minőségű anyagból készül, ami könnyű felhelyezést és tartósságot biztosít. Az öntapadós hátlapnak köszönhetően könnyedén és maradéktalanul felragasztható a sima falakra, ajtókra vagy akár szekrényekre.

Ez a matrica nem csak saját otthonunkban mutat jól, hanem kiváló ajándék is lehet játékos barátaink, családtagjaink vagy éppen játékos közösségeink tagjai számára. Bármelyik játékos szoba központi dísze lehet, amely a játékok szeretetét és fontosságát hirdeti.

Összességében a „Eat. Sleep. Game.” gamer falmatrica a játékosok életstílusának és hobbijának emblémája. Ez a matrica nem csak egy dekoráció, hanem egyfajta kijelentés arról, hogy mennyire fontosak számunkra a játékok és az ezzel járó élmények. Legyen szó hálószobáról, nappaliról vagy játékszobáról, ez a matrica garantáltan feldobja a tér hangulatát és kiemeli a játékok világának fontosságát az életünkben.

Ha nem találtad meg a megfelelő árnyalatot, más méretben szeretnéd vagy egyedi ötleted lenne, akkor keress minket bátran!

A matricák felragasztásával kapcsolatban sok hasznos információ található Honlapunk „Vásárlási információk/Matrica útmutató” menüpontjában.

További információk

Méret

30cm x 80cm, 37cm x 100cm, 48cm x 130cm

Szín

, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,