„Drótszőrű tacsi” – Választható színekben

4 490 Ft

Típus: faltetoválás

Kép mérete: 39 cm x 29 cm (kérésre más méretben is elkészítjük)

Cikkszám: 8611 Kategóriák: ,

Leírás

Drótszőrű tacsi falmatrica. „Ő a másik szem, mely átlát a felhőkön, a másik fül, mely a szél zúgásán is túl hall. Egy kis rész belőlem, amely a tengerig elér. Ahogy a lábamnál pihen, amint a legkisebb mosolyomra farkcsóválással válaszol, s a fájdalmas pillantás, ha nélküle indulok el. Talán bele is betegszik az aggodalomba, amikor nincs velem, hogy gondoskodjon rólam. Amikor rossz vagyok, könnyen megbocsát. Amikor mérges vagyok, addig mókázik, míg meg nem nevettet. Ha boldog vagyok, örül ő is. Ha bolond vagyok, nem neheztel érte. Amikor elégedett vagyok, ő is büszke magára. Nélküle nem lennék önmagam. Vele erőm teljében vagyok. Ő maga a hűség. Általa tanultam meg, mi az odaadás. Általa ismertem meg a titkos nyugalmat és békességet. Megtanított figyelni olyan dolgokra, amelyeket korábban észre sem vettem. Amikor térdemre teszi a fejét, elmúlnak az emberi fájdalmaim. Ő az én Kutyám.”

Ha nem találtad meg a megfelelő árnyalatot, más méretben szeretnéd vagy egyedi ötleted lenne, akkor keress minket bátran!

A matrica a képen feketével látható minta. A dekoráció a választott színű speciális fóliából kerül kivágásra, így nem lesz zavaró átlátszó fóliarész sem a széleken, sem a mintán belül.

További információk

Szín

, , , , , , , , , , , , , , , , , ,