Darus magasságmérő falmatrica

5 690 Ft

Típus: falmatrica

Kép mérete: 50cm x 150cm

Készleten

Cikkszám: 11373 Kategóriák: , ,

Leírás

Darus, munkagépes gyerekszoba falmatrica, fali dekoráció. Melyik kisfiú ne rajongana a markolókért, teherautokért, darukért, és ha ehhez még magasságmérő is társul, amin nézheti, hogy napról napra mennyit nőtt, akkor biztos a siker, és a nagy mosoly.

Fedezd fel ezt a különleges magasságmérő falmatricát, amely az építkezés izgalmas világát hozza el közvetlenül a gyerekszobába! Ez a vidám és színes falmatrica egy fantasztikus darut és különféle munkagépeket ábrázol, melyeket bohókás állatok vezetnek, így varázsolva át a szobát.

Könnyű Alkalmazás: A falmatrica öntapadós anyagból készült, amely könnyen felhelyezhető és eltávolítható bármilyen sima felületről, anélkül, hogy nyomot hagyna. Ez lehetővé teszi, hogy bármikor frissíthesse a gyerekszoba dekorációját.

Biztonságos Anyagok: A magasságmérő falmatrica környezetbarát és nem toxikus anyagokból készült, így biztonságosan használható még a legkisebbek számára is.

Ajándékötlet: Tökéletes ajándék újszülötteknek, kisgyermekeknek vagy bármely építkezés és munkagépek iránt érdeklődő gyermeknek.

A matrica szett két darab 90 cm x 30 cm-es lapon kerül szállításra, ami a 3. képen látható. 70 cm-től 170 cm-es magasságig lehet mérni vele.

A matricák felragasztásával kapcsolatban sok hasznos információ található Honlapunk „Matrica útmutató” menüpontjában.