Darth Vader matrica – Választható színekben

690 Ft

Típus: faltetoválás

Kép mérete: 10 cm x 9 cm

Leírás

Csillagok háborúja, Darth Vader villanykapcsoló/konnektor matrica. Hozza el a Galaxis sötét oldalát közvetlenül otthonába ezzel a Darth Vader falmatricával, amely tökéletesen illeszkedik a villanykapcsolók és konnektorok köré.

A matrica mérete úgy lett megtervezve, hogy tökéletesen passzoljon a standard villanykapcsolók és konnektorok fölé. Egyszerűen alkalmazható bármelyik szobában, legyen szó a nappaliról, hálószobáról vagy akár a játékszobáról.

Kiváló minőségű, öntapadós vinyl anyagból készült, amely biztosítja a tartósságot és az egyszerű felhelyezhetőséget. A falmatrica ellenáll a kopásnak és a fakulásnak, így hosszú távon is megőrzi látványos megjelenését.

Az öntapadós kialakításnak köszönhetően a falmatrica könnyedén felhelyezhető, és szükség esetén nyom nélkül eltávolítható, lehetővé téve, hogy később más designra válts, anélkül, hogy kárt tennél a falban.

Tökéletes ajándék, legyen szó születésnapról, ünnepekről vagy bármilyen különleges alkalomról. Ez a Darth Vader falmatrica kiváló ajándék minden „Star Wars” rajongónak, fiatalnak és idősebbnek egyaránt.

Ha nem találtad meg a megfelelő árnyalatot, más méretben szeretnéd vagy egyedi ötleted lenne, akkor keress minket bátran!

A matricák felragasztásával kapcsolatban sok hasznos információ található Honlapunk „Matrica útmutató” menüpontjában.

Stílusban hozzáillő falmatricát is talász a termékeink között, de egyedi ötleteket is megvalósítunk:

https://easydekor.hu/uzlet/star-wars-neves-falmatrica/

 

További információk

Szín

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,